Monday, 28 March 2011

Contest gambar kawen yang anda paling suka

Assalammulaikum....


Aku join contest nie plak..hehe...
Sesape nak join klik tajuk dan banner kat bwh tu..





Okey first sekali tahniah kepada pn. penganjur atas ulang tahun perkahwinan yang kedua pd 24 april nnti..moga berbhagia hga akhir hayat...dan terima kasih sbb wat contest nie... =)

okey gmbar kawen yg paling aku suke...tgk bawah..hehe




Cite sket nape suke gmbar nie...

okey gmbr nie mse kenduri kat umh aku (13.02.2010)...tema nye pink..coz aku mmg suke sgt colour pink...yg special nye baju nie aku beli kain dan tempah sendiri..abg angkat aku yg design kan baju nie...mmg aku mntk dye design simple2 jer..hihihi..k aku suke gmbr nie coz aku rse muke ktorg time nie sweet sgt dan yg specialnye ktorg tgkp gmbor nie kat kebun getah tepi taman umh aku tu..hehe..unik tak..?k tu jelah caption sal gmbor nie..kwn2 doakan aku menang..hehehe...                 


 aku tag pada


         2.Sekamar Rindu
      3.Kudin               

4 comments:

Ayie said...

uh.. terima kasih utk tag tuh.. hehhee -ayie@kudin

sweet like what said...

sme2...hehe..

axie said...

cantek baju tu :)
gud luck dear

sweet like what said...

mekasih..hehe.. =)