Tuesday, 24 May 2011

Indahnye Pemandangan...


Assalammualaikum…

Errm lame aku tak update kat entry aku nie…sgt bz..hehe…mgu lepas cuti wesak day aku ngn hubby bawak mak ayah mertua aku g kolam air panas kat sungkai tu…pg utk kali ke2…entri yg g memula tu leh tgk SINI ekk..ritu aku bwk mak ayh aku..so kene adil dan saksama lah…nnt korg kawen tau lah…bile dah kawen nie kene ler sentiasa adil..haha..pe ler aku merepek nie an…kalu korg nk tau org air panas nie mmg elok tuk org2 tua yg sakit lutut..air panas yg kite msk tu tak same kat kolam air panas..coz kolam air panas nie semula jadi dan ade belerang…tp kene rajin p lah…;) pehtu belerang yg dlm kolam air panas tu elok untuk muka..tak pasti keberkesanannye..tp mse aku g tu mmg ramai la yg amik belerang tu letak kat muka…kalo nk cube,try la g sane ekk…otw nk balik tu aku lalu la kwasan sawah padi..mse tu hujan…tak pasti area mne..tp sgt cantek dan mngusik hati..haha…tgk gmbo sempat aku amik….


tak bape nak jelas coz pkai camera hp je...

kalu serabut tgk la sawah padi,mesti hati jd senang..hehe

mesin padi ngh jalankan tugasnye.. ;)








note : teringin wat umah tepi sawah padi..hehe..

2 comments:

Syakiela said...

hot spring kan??beshhh kan g situ...ade kolam air pnas n air sejuk,then siap ade tmpt utk rebus telur lg kan,hhee

sweet like what said...

aah kiela dah pg ekk...dah g 2kali pun ttp tak borink...mmg best..hehe