Wednesday, 18 May 2011

Kalau Singgah Ipoh...


Assalammualaikum…

Ni baru nak update..sibuk sket minggu nie..hehe..sabtu lepas aku ngn hubby g servis keta…punye la lame…kul9 sampai kul2 ktorg kat pusat servis tu..huhu..lame tak…adoi abis semua majalah kat situ abis ktorg baca…hehehe..yg lame tu sebab ktorg wat balancing..pehtu betulkan bracket bumper depan yg patah ritu…haih mcm2…dah siap tu ktorg terus p cari makan..mmg perut dah tak tahan mintak di isi..hehe..cari restoran yg terdekat…last2 makan kat restoran simpang tiga…restoran nie makanan dye sume masakan dari Indonesia yekk..sedap tau..kalo singgah ipoh try la mkn kat sini…jom tgk makanan yg ktorg makan ritu..hehe…

ha nie lah restorannye..tu hubby aku yg sudah kelaparan..hehe...

suasane dlm restoran..nie bhagian luar..kalo nk econ leh msuk dlm ekk.. ;)

nie aku punye..nmpak sedap tak...hehe

nie hubby punye..dye nk diet so mkn kuetaw jer...


sempat tangkap gambo makanan jer..ktorgnye gambo tak sempat nk amik coz dah lapar sgt..takut korg terkejut tgk muka kelaparan ktorg..hehe..okey tu jer nk kongsi..moge hidup korg ceria selalu ekk !!!



note : western food pun ade kat sini..tp aku tak penah try ag..tktau sodap ke tak...tp nasi padang dye sodap lah.. ;)

2 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

belum pernah ke ipoh..percaya tak? perak awe pergi taiping jerk :)

sweet like what said...

owh yeke..hawe org tepeng ekk...