Saturday, 11 June 2011

Bercanda Di Pasiran Pantai

Assalammualaikum


Wah baca tajuk entri tu mesti rasa nak nyanyi lagu nie an.." Bercanda di pasiran pantai..Kita bersama memadu asmara....Cinta setia..." haha..Itu anita sarawak yang nyanyi okey..jangan salah faham kerana kalau aku yang nyanyi pasti anita sarawak menangis sebab aku dah rosakkan lagu dia dengan cemerlang sekali..haha..okey gurau..so nak story pasal celebrate besday hubby aku tadi...huhu..dalam kul630 kitaorang dah sampai umah tadi..rehat2 jap cari laptop sementara idea ada nak di tulis supaya tak basi..

Okey dalam kul10 kitorang keluar pergi cari cake..aku nak la beli sebijik cake an tapi hubby lak cakap takyah beli cake besar2..dia cakap nanti duk tepi laut cair cake tu..huh...aku pun merasa hampa tapi okey gak...dapat menjimatkan poket aku..hahaha..bagus an bila sambut besday lelaki nie..memang betul la dorang tak banyak kerenah..tak sambut pun takpe agaknye, asalkan ingat..tapi kalau kita orang perempuan nie amat la sensitif hal2 berkaitan macam nie an..ape leh wat dah lumrah kita camtu, laki kena la ikut rentak kite an..kiki..

okey dah melalut ag..sambung balik tadi, so kami beli ler cake SR tu dalam 3 slice aje..takut cair punya pasal..erm..dalam kul2 kitaorang pun sampai lah tempat yang bernama Teluk Batik...Sape penah pergi angkat tangan macam saya..hehehe...sape belum pergi dijemput hadir dengan segera okey..Teluk Batik ni lah laut yang paling dekat ngan kitorang..memang ramai orang..mungkin sebab hari2 terakhir nak habis cuti sekolah an..kitaorang pun pusing2 cari port yang menarik supaya tiada halangan untuk memandang ke laut lepas..so jumpe di bawah pohon kelapa yang daunnya sedang melambai ke arah kami..tanpa buang masa kitaorang  bentang tikar, duduk2, sembang2, makan2, *cake tadi memang betui cair..huh..nasib baeklah dengar cakap hubby tadi..kalau bawak satu bijik cake mesti nangis nengok cake yang sangat buruk lagi huduh itu..so pengajaran yang boleh diambil kira di sini ialah kalau nak celebrate besday tepi laut pergi lah malam2..mungkin tak cair kot cake tu..lagi pun boleh pasang candle..ha lagi romantik..kehkehkeh..* gedik2 tangkap gambar, tengok permandangan indah ciptaan tuhan dan kitorang pun balik...lebih kurang kul630 tadi sampai umah..dalam sejam lebih gak la.. :D okey jom layan gambar lak...

ni ler besday boy kita untuk segmen hari ini..kuikui.. ;D





























note : jam 23:00 baru abis upload gambar..huhu....

11 comments:

Aida Omar said...

alolo..so cute n sweet..
happy besday buat boy kamu :)

Syakiela said...

dearrrrrrr,sweetnyeeeee...jeles kite tawwww... =) kamoo sweet oke...

SweetLikeWhat said...

aida : haha..tkdela sweet..biase jer..tq yekk..

kiela : hehe..kiela mane ade sweet..bese jer..sweet sbb dah gemok..hehehe.. :D

misyamissyou said...

comel2! :D happy birthday tuk boy kamu!

SweetLikeWhat said...

misyamissyou : mekasih..hehe..

bunga said...

amboi..sweetnyer..suke tengok..

Siti Aziz said...

hihihi...tuit nyer... hi3... semoga bahagia selamanya ..amin... ^_^V

tia @ Ini Kisah Tia said...

yeahhh . semakin tua daaa . btw , paling tertarik adalah makanan itu . sangat lapar jadiknya oke :)

SweetLikeWhat said...

bunga : yeke..mekasih.. :D

siti aziz : amin..mekasih ekk.. :D

tia : hehe..yeke.. :)

♥ nana i am ♥ said...

seronoknye tengok orang dah kawen .jelessss~! T__T

semoga berbahagia selalu yee :)

SweetLikeWhat said...

nana i am : amin..tq ekk.. :D