Monday, 6 June 2011

Okey Makan Lagi.. ;)


Assalammualaikum

Wah penat asyik makan jer an…al maklumlah cuti skolah..byk sgt org kawen…so aku adalah antara org yg sibuk attend kenduri kawen..hehe…sabtu baru nie g kenduri kawen kawan…balik kenduri kawen pun cari makan  lagi..adoi ktorg nie asyik lapar jer semenjak 2 menjak nie..haih..muhskil gak…haha..padahal mmg selalu jer camtu…aku tau korg pun camtu gak an…hehe..jom ler layan gmbo di bawah untuk melihat situasi bagaimana kami yang sentiasa dalam kelaparan itu… 


singgah masjid tunaikan kewajipan... ;)
kusyuk betoi... ;)
;)
tgk shawl aku da compang camping..haha
yummy...cedapnye.. ;)
jemput mkn ye...






note : kena kurangkan makan nie..huhu...

6 comments:

Syakiela said...

waaaa,same lah ngan kite,weekend aritu attend wedding je kojenye,hehehe...bestkan g wedding nie

sweet like what said...

aah mmg best...sonok jmpe kwn2 lame..hehe..gemok ler kite cmni kiela..asyik mkn jer.. ;)

GreenAppleKu.com said...

dah follow blog yg sweet ni. tq sebab sudi terjah blog saya.

sweet like what said...

owh mekasih yekk folo kite..nnti kite dtg serang blog folo awk balik ekk..hehe..

Eyrique Ettiqazz said...

mkn kat pizza hut ker...uishhh sedapnya terliur tgkk...pizza ape?

sweet like what said...

aah kat pizza hut..chicken supreme.. ;)