Saturday, 2 July 2011

"SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN"

Assalammualaikum


Jom join segmen dari seorang blogger Ini kisah Tia...
Beliau seorang blogger yang cekal untuk bantu blogger yang followers nye masih tahap rendah seperti aku... aku harap segmen ni boleh bantu aku untuk aku terus maju dalam penulisan blog ni...setakat ni followers aku cuma 172..huhu..satu angka yang masih rendah pada aku...sesiapa yang nak join boleh klik banner kat bawah yek..








note : sudi-sudi kan lah follow blog yang tak seberapa ni ye.. :D



22 comments:

Syuhadah Razali said...

adah dtg dan adah follow...^_^

tia @ Ini Kisah Tia said...

akak lah pencetus idea untuk Tia buat segmen tu . entri akak best2 walaupun ada yang personalnya . tapi tu Tia heran , apesal followers akak tak sehebak entri akak . apapun , terima kasih kak sebab sudi sokong segmen Tia ni :)

SweetLikeWhat said...

tia : owh yeke..wah terharunye..mekasih tia..huhu..tak sangka tia betul-betul hargai entri akak yang tak seberape tu..hehe..

Rohaizam Rosli said...

da follow kamu... thanxx follow iejam...

Syuxer said...

syuk singgah sini membalas kunjungan akak..n syuk follow terus..tq meriahkan dunia blog neh..heheh

Munna said...

sudah folo...^^

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-follow-dan-komen.html

hanyzham hadny said...

salam kenalan..dah follow balik dah dah

dAk EyTy ThOmeL said...

da folow da,,,,

iMBobo said...

follow dr segmen yg sama :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah balas dari segmen Tia...

نور عملينا زهافيرح said...

dtg singgah + follow blek :)

Mish Apple said...

http://beehac.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-follow-dan-komen.html

Shuk_ArChie said...

shuk pon join... selamat berkenalan :)
Klik Sini untuk melawat blog Shuk

mrs redzuan said...

follow sini ye...

jom jemput singgah...segmen follow dan komen

ashafanie said...

singgah follow blog ni dari segmen Tia

EYFAalias said...

hi. eyfa datang untuk balas kunjungan. hehe. thanks sudi singgah blog eyfa. happy blogging yaw! eyfa follow sini ya? :)

アヌム ちゃん said...

bagus segment ni...

NuSaNa NoSa 91 said...

keen pon join segmen ni tau sweetlikewhat.. keen dh follow sweetlikewhat.. slmt berkenalan ye~ hopefully pasni kita makin rapat.. ^_^

SweetLikeWhat said...

terima kasih semua yang sudi folo...rajin-rajin singgah yekk.. :D

frometoyou : tula bagus an..hehe :D

anakmuda said...

hye hye..
aku singgah follow ngan komen..

iyan shazlind said...

datang sini dari blog tia, dah follow, semoga awak happy2 always :)

IntaNBerliaN said...

terjah & Follow