Wednesday, 6 July 2011

Wordless Wednesday #3 | Yang Mana Jadi Pilihan..?

Assalammualaikum


-gambar ihsan google


20 comments:

senyumSOYA said...

ori2~ ^^~

.m y z. said...

santan kelapa dalam plastik. heee. nak lagi senang mesin kelapa sendiri :P

Atiqah Wadiah said...

santan buatan sndr yg jadik pilihan ..hehe :)

Green Apple said...

biasanya beli kelapa parut... dan perah sendiri... baru ori... hehe :)

Nadya O'Conner said...

kalau mak,suka yg atas pkok..hehe..:)

nad promot blog anda di sini..:)

Miss Nadya Promote Blog Part 11

tia @ Ini Kisah Tia said...

ikut keadaan jugak kak . yang mana tergapai , itulah yang diguna ..

cik myrha said...

yg ori lagi best but kalau terdesak,yg dlm kotak pon syok.hehe

alif haris said...

hehe .. sy salu parut sendiri perah sndiri :D

r.a.firdausi said...

beli kelapa parut n perah sendiri kat rumah... :)

zaty said...

my mom tak suka santan yang dah perah sebab ade penjual tu tambah air dalam santan. penipu punya peniaga. huhu

alif haris said...

kak .. blog akak di tag di latest entri sy ye :)

iyan shazlind said...

santan yg ori tu lagi sedap :) tp kadang2 kena jugak pakai yg dlm kotak tu..:P

h A n Y S said...

santan belah kiri yg terbaik! pure! XD

Rs Ida said...

yang fresh @ original is the best la... baru ada rasa santan..tak gitu? hehe..

SweetLikeWhat said...

senyumsoya : kite pun :)

myz : betul.lagi sedap santan perah sendiri.. :)

atiqah : same ler kite :) santan kotak tak kaw..hehe..

SweetLikeWhat said...

green apple : yes betul2.. :)

nadya o corner : mak kite pun same.. :D

tia : kalau duk bandar memang susah cari santan ori..hehe..

SweetLikeWhat said...

cik myrha : betul-betul :D

alif haris : bagusnye..jarang lelaki pandai nak perah santan ni.. :D

r.a. firdaus : bagus2..hehe

SweetLikeWhat said...

zaty : oh yeke..santan pun nak tipu ye..

alif haris : okey alif..tq ekk.. :D

iyan shazlind : setuju !! :D

SweetLikeWhat said...

hanys : yes.. :D

Rs Ida : betul-betul :)

M Fizan said...

santan lama tetap utsama :D