Friday, 26 August 2011

Salam Lebaran

Assalammualaikum


Okey hari ni last aku kerja..esok dah start cuti..jadi mungkin lama tak update blog..mintak maaf ye sebab tak dapat balas jejak-jejak korang kat sini..tapi jangan serik untuk singgah ye..aku nak amik kesempatan ni nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua rakan blogger.maaf jika ade terkasar bahasa atau terasa hati.nak duit raya mai datang rumah.hehe


Terima lah kad raya yang tak seberapa tulus ikhlas dari aku..



Kepada yang balik kampung tu, hati-hati di jalan raya.ingatlah orang tersayang.kalau mengantuk janganlah desak diri bawak kereta jugak.


Makan kuih raya tu ingatlah aku.haha*haih tak pasal-pasal pulak yekk. makan tu jangan berlebihan.berpada-pada lah.kita baru lepas puasa, takut perut terkejut nak proses makanan tak henti-henti.hehe..


Jangan main mercun melampau-lampau takut putus jari..cukuplah tu pesanan dari aku..banyak hal pulak yekk.. :p


Salam Lebaran dari aku sekeluarga..


Sekian.


p/s : selamat menggayakan baju baru :)



13 comments:

AnneRaini said...

Selamat hari raya anis..:)

SweetLikeWhat said...

anneraini : selamat hari raya kak :)

Golden Rose said...

eid mubarak to u too....sib kampung sha mmg di penang...so tak yah nak risau sgt utk balik beraya ni...

Saiazuan said...

salam lbaran :)

SweetLikeWhat said...

golden rose : oh yeke..baguslah macam tu kan..senang kampung dekat-dekat ni..taklah penat nak drive.. :)

saiazuan : samelah kite yekk.. :)

tieykah said...

selamat hari raya akak:)

alif haris said...

selamat hari raya kak :)

salah silap harap diampun ye :)

hamzah ian said...

slamat raya anis!!!

M Fizan said...

selamat hari raya akak!!!! :D

fadh leyanie said...

salam aidilfitri juga..:P

tia @ Ini Kisah Tia said...

selamat hari raya kak :)

アヌム ちゃん said...

cantik kad raya..

selamat hari raya jugak :)

SweetLikeWhat said...

tieykah : selamat hari raya jugak :)

alif haris : same lah kite :)

hamzah ian : selamat hari raya jugak :)

M Fizan : selamat hari raya fizan :)

fadh leyanie : selamat hari raya:)

tia : selamat hari raya tia :)

frometoyou : mekasih..selamat hari raya juga :)