Friday, 30 September 2011

Bila Dah Takde Rezeki

Assalammualaikum..


Ini kisah isnin baru ni..teringin sangat nak makan benda alah ni..sila tengok ke bawah lagi..huhu

v
v
v
v
v
v
v
v

beef wrap - gambar ihsan kakak sepupu aku..

Aku ajaklah hubby pi dinner kat sini..nama tempat ni Las Vacas Meat Shop..argggghhh tension tak jumpa kedai ni..siap pakai gps yang dekat hp tapi still tak jumpa..call kakak sepupu dia cakap tak ingat..dia just ingat kedai ni kat kawasan perumahan..kesian..

Aku ade ambil alamat dan kami dah jumpa pun bangunan yang berdekatan dengan kedai ni..malangnya memang dah takde rezeki..hubby cakap area ni tempat keje lama dia dulu jer..tapi maklumlah dah malam kan..so penglihatan nak cam jalan tu jadi kurang lah kan...last-last kami dinner kat hotel jer..hiii aku teringin sangat sebab kakak sepupu aku sangat beria-ria cakap benda ni sangat sedap sambil menitis kan air liur...

Lain kali aku cakap kat hubby berusaha lebih gigih lagi untuk pergi jugak makan kat sini..haha..sangat excited..

Pada rakan blogger yang duk area kelana jaya/petaling jaya meh aku kasi alamat..korang try lah pergi..nanti lukis map kasi kat aku yekk..

Las Vacas Meat Shops are located at
Near Wisma FAM
No.23, Jalan SS5A/11, Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya, Selangor.
Tel : 03-78747011



p/s : kami orang ipoh so takpe kan tak jumpe..hehehe..aaa alasan..ape pun boleh.. :)


18 comments:

senyumSOYA said...

huhuhu...lapaq...t hntaq sini sket..hehehh...

kat Pj ja ek? bley try cari ni..

Hana Soffelia said...

Dear, seriously nmpk sdap sgt.. ok. if i found, i kn bg u map nanti. teheee

Ezad Skytech said...

huuhhh..da la sy tak makan malam lagi ni..tetiba lapar pulak tengok...:D

Myra Jay said...

Alahai siannye..

Takpe takpe insyaAllah ada rezeki nanti tu ye :)

Run Away said...

waa...buat meleleh air liur jew!!!

dhiera said...

nampak sedap la.. patut la orang ipoh sanggup cari kt kl. hahaha

SweetLikeWhat said...

senyumSOYA : cari ekk..nanti story ekk camne nak pergi sana..haha

hana soffelia : tq dear..jangan lupe tau..mesti info kite :)

ezad skytech : hehe soriii

myra jay : tulah..kesian kite kan..:(

run away : hehe..sorii dear..nanti try p makan ekk..

dhiera : aah..kakak sepupu cakap memang sangat sedap...waaaaaa

Edina Kasyah said...

xpe! next tyme cuba lagi sis :)

adan said...

nampak sedap je.. sy dok dekat KL tp serius tak pernah makan..

alif haris said...

heheheh .. nmpak mcm sedap ..
bebila alif nak pegi la :D

fadh leyanie said...

alamak..bila baca entry skali ngn tgk gambar tu mmg nmpak lazat..:P

aimie amalina said...

heheheh
xpe..yg pntg x kempunan
alhaiii
sedaaapnnyee
dh lme x mkn sedap gniii
hehehehe

Ini Kisah Tia said...

wahhh , sampai cenggitu sekali kak ?? huhuuu ..

SweetLikeWhat said...

edina kasyah : insyaAllah..hehe

adan : nanti g try tau..

alif haris : pergi dan lukis map nanti kasi kat akak..

fadh leyanie : haha :)

aimie amalina : hehe tulah :)

tia : aah sampai macam tuh sekali..hehe

M Fizan said...

huhu..kesian..maybe next time ada luck :)

Golden Rose said...

kat penang takde ke

zahidah seran said...

nampak sedap...
tak penah makan tapi membayangkan sgt sedap.hehe..

iedaurora said...

ieda pun kalau ade org rekemen tpt sedap berusaha sedaya upaya tuk cari ^_^