Sunday, 2 October 2011

Dream House...

Assalammualaikum..


Alhamdulillah sekarang dah boleh berblog kat rumah jer..dah selesai dah masalah internet aku..boleh lah aku terjah blog korang sepanjang masa..haha..Jadi ape aktiviti korang hari minggu macam ni?


Ape kata layan wayang..semalam aku keluar dengan kakak dengan adik ipar aku pi layan movie DREAM HOUSE..cerita yang penuh misteri dan penuh tanda tanya..tengok poster macam movie seram..tapi sebenarnya mengenai pembunuhan yang penuh tragis..sedih sangat pada aku..pelakon kanak-kanaknya sangat  comel..suke tengok...

ihsan google
:)

Sehari suntuk berjalan..pergi makan...shopping sane sini dan balik..itulah aktiviti orang perempuan yekk..tapi lelaki pun same kot..hehe..jom layan gambar.. :)


kakak dan adik ipar aku.. :)
steamboat....Johnny's Restaurant
kerabu mangga....sangat..sangat..sangat sedap.....
nasi goreng hot spicy tapi tak spicy pun..hahah..sedap jugak :)
banana split....nyumnyum...sangat sedap.. :)


Kesimpulannya semua sedap..haha..
Selamat berhujung minggu.. :)


Sekian..


note : sambil berblog sambil lipat kain..haha..ini ler padah bila internet sudah baik..ape pun boleh.. :)

25 comments:

aimie amalina said...

kerabu mangga?
argghhhhh
peveret mie tu kak
hehehehe
huhu..cm best je cite tuuu
waa..mau tgk jugak!

SweetLikeWhat said...

aimie amalina : yeke..sangat sedap kan.. :)

aimie amalina said...

hehehehe
akak
mimi g jenjalan kat korea dgn classmate ha
beljr kat UTM skudai je dulu
heheheh

SweetLikeWhat said...

aimie amalina : owh yeke...bestnye :)

Ini Kisah Tia said...

nak banana splitt .. huhu ..
alaa , ingat akak nak review pasal citer tuh .. hee

SweetLikeWhat said...

tia : review sikit2 jer tia..nanti tak best org nak tgk.. :)

Ezad Skytech said...

hee..banana split..tetiba teringin pulak nak makan lepas tengok gambar kat entri tu..huuu~

Run Away said...

kerabu mangga tu kan...best....beb..;d

Myra Jay said...

Sedapnya kerabu mangga tu..
Terliur tgk..

Hana Soffelia said...

I thought tu cite hantu. Teman Penyayang ajak tgk, tkt plak. Yelah duk rumah sorang2 kang teringat2 lak. :-p

I pun suka makan kat Restoran Johny's.

Umie Artoqiemie said...

aku tunggu nuffnang bagi tiket tu, hhahaha..

Mamachia said...

senangnya hati lepas nengok wayang makan..
suka tengok cita cam ni..misteri

cik mun said...

seronoknye..dream house tu bkan cite hantu ek..nak gi tengoklah camni..

SweetLikeWhat said...

ezad skytech : nanti pi makan ek..hehe :)

run away : aah kan..sangat sedap..

myra jay : aah memang sangat sedap..

hana soffelia : same lah..ingat cite hantu..tapi bukan..dia penuh misteri..kisah keluarga bahagia yang penuh tragis..sangat sedih..huhu

umie artoqiemie : doakan kamu dapat..hehe

mamachia : misteri best berbanding seram.. :)

cik mun : nanti tengok ekk :)

M Fizan said...

poster mcm menarik.. best ke akak?? ^_^

SweetLikeWhat said...

m fizan : pada akak best..nanti pi tengok ekk :)

mizzkechique said...

ingtkn rumah idaman..hehe...

SweetLikeWhat said...

mizzkechique : hehe..movie yang.. :)

Golden Rose said...

nak tgkla cite tu tapiii...kat mana nak curi masa ni...bz dgn assign & keje...

anismelon said...

best ke cite toh..huuuu..
kemain sakan makan..sedapppp..kerabu mangga??xsuke...

SweetLikeWhat said...

golden rose : ambik masa dear..keja takkan abis.. :)

anismelon : rase dulu pasti suke..hehe :)

zahidah seran said...

lama tak gi johnnys makan stemboat..
kecur lak tgk..=)

SweetLikeWhat said...

zahidah seran : nanti ajak hubby pergi ye kak :)

iedaurora said...

yummeh kerabu mangga my fav laa!

SweetLikeWhat said...

iedaurora : yeke.. :)