Friday, 1 June 2012

38 Minggu 3 Hari

Assalammualaikum...

Kabare rakan blogger..fuh memang berabuk blog aku nih..lame betul nak update satu entri..haih..mood malas datang bertimpa-timpa..hehe


Alhamdulillah kandungan aku dah masuk 38minggu dah..setakat ni masih gigih bekerja..tak terpikir nak ambil cuti awal coz sayang pulak rasenye nanti nak masuk keje awal..kirenye bila dah bersalin tuh terus lah aku cuti..hehe..


Si khalifah kecil dalam perut ni dok aktif lagi dalam perut mama dia..taktau bile nak kuar..macam seronok jer dia berenang-renang lagi kat dalam tuh..


Tak sabar nye nak jumpe si kecik tuh...rase rindu dan tak sabar nak jumpe baby tuh mengatasi perasaan takut nak bersalin..haha..nanti dah masuk labour room baru ada rase cuak kot..tapi sebenarnye tak payah pikir sangatlah kot sebab walau macam mana pun kite tetap kena hadapi gak sakit bersalin tuh..so sentiasa pikir positf jer la..betul tak..


Setakat ni kaki aku dah bengkak semacam dah..empuk sungguh dah aku tengok kaki aku ni..hehe..jalan pun dah macam nak same macam panguin..hehe..tapi masih bersemangat demi baby tercinta..cewahhh...tido malam pun tak bape nak lena dah, asyik terbangun g toilet jer koje nye..huhu...


Haih la baby bile nak kuar nih..kawan-kawan awak yang due dekat2 ngan awak pun dah kuar tau..kuar cepat2 sket ekk..papa ngan mama dah tak sabar nak peluk cium awak nih..hahahaha..ape pun boleh..

Okey nanti kite ceciter lagi..


da....


p/s : doakan semua berjalan lancar yekk.. ;)

3 comments:

AnneRaini said...

wah lamanya menyepi..diam2 dah nak bersalin..aak doakan semoga semuanya selamat...

Hunny Kitty said...

semoga semua sihat dan selamat... =)

SweetLikeWhat said...

anneraini : mekasih kak.. :)

hunny kitty : mekasih tau...