Saturday, 5 May 2012

Mendobi Baju Khalifah Kecil

Assalammualaikum


Setelah sekian lama tak mengupdate blog, hari ni kembali menulis kerana banyak masa terluang..hehe..jadi entri kali nak cite ler pasal aku mendobi baju si khalifah kecil last weeks..baru hari ni ler sempat nak ceciter kat sini..


Pagi-pagi lagi semangat dah bangun sebab nak basuh baju baby punya pasal..hubby pun excited bangun awal, konon-konon nak tolong basuh baju baby ni.. *padahal washing machine yang basuhkan..hahha..


Aku guna pureen liquid detergent ni untuk basuh semua stuff khalifah kecil..baunye sangat lembut..macam bau baby..sedap sangat baunye..


Tiba lah masa nak menjemur...nampak macam sikit jer..tapi boleh tahan gak masa menyidainye..semua kecik2 jer tapi ambil masa gak nak habis kan..

yang telah berjaya dijemur
nampak sikit jer..tapi lenguh jugak tuh..
2 trip sesi menjemur ni pasal tak cukup hanger..huhu
Okey selesai dah mendobi baju khalifah kecil..masa berjalan terlalu pantas rasenye bila dah masuk 3rd trimester ni..hari ni genap 35 weeks dah si khalifah kecil ni membesar dalam perut mama dia..moga semua nya berjalan lancar..tinggal dalam 5 minggu jer lagi lebih kurang..sekarang ni duk rase nak makan jer..berselera sungguh..hehe


Okeylah nanti sambung ceciter lagi..


Daa...