Monday, 25 February 2013

Check Up 8 Bulan

Assalammualaikum



Aku baru balik dari klinik kesihatan bawak hannah checkup 8 bulan..dekat 3 jam aku kat klinik..waaaaa..orang ramai..hujan pulak tuh..huhuhu..

Sepatutnye kalau berat badan cantik, 7 dan 8 bulan tak payah datang, tapi sebab hannah beratnye naik sikit-sikit jer terpaksa ler melawat klinik kesihatan tiap-tiap bulan..

Berat hannah 8 bulan ni baru 6.3kg jer..tinggi takde pulak tu nurse ambik ukuran..agaknye ramai sangat orang terus lupa..nurse pun takde ler marah..selagi baby sihat, aktif, ok lah tuh..aku pun takde ler risau sangat..tengok hannah tu pun melasak jer sekarang ni..habis satu rumah nak round..bukannye mau duduk diam..

Tadi kat klinik pun sibuk die menegur budak-budak kat situ..hei..hei..bising betul mulutnye panggil budak-budak yang lari-lari kat situ..budak besar jer ye..bebudak kecik sebaya die tak mainlah..tak rock ar kawan dengan budak kecik..wakakaka..budak sebaya die duk sebelah die, die buat dek jer..pandai ye kamu hannah..

mama nak tangkap gambo jadi paparazi pun tak menyempat..adoii..melasak jer..erm 9 bulan nanti kena pergi lagi..kena ajak papa kamu la ikut sekali..susah dah mama nak handle sorang-sorang..haih..

budak takmau duk diam.. ^_________^

Okey nanti sembang lagi..

Daa............

4 comments:

Ina Haireina said...

oooo.. hannah nak geng ngan senior je ek.. hehehe...

dela said...

memilih kawan ye... :)

e k i n ♥ y u s r i said...

zara pon pantang nmpk budak2 besar
sebok memanggil ajak kawan

SweetLikeWhat said...

ina : aah..berlagak ooo taknak kawan ngn budak kecik..

dela : haha..tula pasal..

ekin : kann..macam dah besor sangatlah kononnye..hihi