Thursday, 7 February 2013

~Hannah Ada 2 Batang Gigi..Yeayyy~

Assalammualaikum




Haa nampak tak ade 2 batang gigi bawah tu..jenuh mama suruh bukak mulut nak tangkap gambo..die sibuk tengok benda lain..mama ni dah jadi badut nak bagi die gelak nampak gigi 2 batang tu..die buat tak tau jer..sibuk beno nak pergi ambik wet tissu mainan die tuh..

Masa hannah 6 bulan lagi aku dah rasa keras kat gusi dia tu..nampak dah putih-putih nak keluar..masa 7 bulan ni baru la betul-betul nampak memanjang gigi tu..'eh betul ke ayat aku guna tuh'





Suruh papa geletek dia..haa dah nampak kan..

'hai sume nampak tak gigi saya..saya dah ade gigi bolehla saya makan kacang..yeayyy..'



note : cepatnye masa berlalu..dah nak masuk 8 bulan..dah makin besar anak mama..huhu

7 comments:

Liyana said...

Alolo tomey nye gigi die..yeay pasni blh gigit mama..hehe

e k i n ♥ y u s r i said...

waaa...hannah dah ade gigi
zara lom lg
naseb bek
tuepon asyik mengigit je
adeeehhhh

Aeen said...

dah ade gigi dah..comelnya..habis la lepas nie dy main gigit2 lak..hehe

SweetLikeWhat said...

liyana : aah suke beno ggt mama..papa siap offer suh gigit taknak plak die..haih..

ekin : adoii mmg sakit kena ggt..tajam betul..sikit lagi zara plak tumbuh gigi tuh.hhehe

aeen : huishh dah praktis gigit2 dah kat mama die ni..adoiii.. ;)

Fifi Nadhrah said...

da tumbuh gigi.. ufairah skrg gigi da stop tumbuh.. lepas 6batang takmo da.. tak sabar tunggu next gigi..

Fifi Nadhrah said...
This comment has been removed by the author.
SweetLikeWhat said...

fifi : aah..sonok kan tengok perkembangan anak..tak sabar nak tunggu next step ;)