Monday, 18 February 2013

Santai Ahad

Assalammualaikum..

Petang semalam bawak hannah pergi bersantai-santai sambil teman papa nak berjogging..bawak hannah hirup angin petang..hari biasa mak paknye sampai rumah pun dah pukul6 lebih..tak dapat nak bawak hannah ambil angin kat luar..

hush bukan main lagi si tecik tuh pergi playground..bising lah si kecik tengok bebudak main kat playground tuh..sibuk jugak nak join sekali bebudak besar kat situ..macam dah rasa besar beno agaknye nak main sekali..haha..



Nampak muka keterujaannye di situ..hai la budak..awak tuh baru nak masuk 8 bulan tau..baru belajar memontot jer pun..ade hati nak main jongkat jongkit..ayooyoyoyo..

hai bergaya tak kita naik benda ni???
tu nak snap gambo pun payah..mata asyik tengok abang-abang dengan kakak-kakak yang ade main kat situ..agaknye kalau dapat kaki taknak balik agaknye..adooiii..


nak naik gelonsor jugakk..ok mama layankan aje..esok dah besar main sendiri tahu..mata ke lain..sibuk beno haih..


Gambar di atas adalah seorang papa yang tak sabar nak anaknye berjalan..haha..jadi di praktis anaknye bertateh di usia yang terlalu muda..kehkekehkeh..aptb.. ;p


Last sekali mak budak naik buai...nasib tak runtuh itu buai..haha..on the way nak balik tertido budak tecik ni dalam keta..amboihhh..letih main la katakannnnnnn.... ;p

Okey ar..

Sekian dulu..

Nanti sembang lagi..

Daa....

7 comments:

Fifi Nadhrah said...

ufairah sekarang ni pantang tengok taman.. mulut bising.. tu.. tuuu.. sambil tangan nunjuk ke situ.. kaki terkinjekinje.. adoi la anak..

SweetLikeWhat said...

hehe..comelnye kaki terkinje kinje..boleh bayangkan kecomelan tersebut..hihi

Aty_Fared said...

Heheh...bolat betul bdn hannah..aty jarang bawak qaleef ker taman menan..sbb kat sini tak ade...sadis kn..heheh...:-)

SweetLikeWhat said...

aty : dalam gambar jer nampak boolat..kat luar keding saje..hihi..

Fifi Nadhrah said...

fifi datang lagi.. :)

~ NANA ~ said...

bestnya mama papa bawak hannah pegi playground yer..kawan awak si farish tu mama papa dia asyik bawak pegi mall je, tak sempat2 lagi nk bawak makan angin kat luar..hihi

SweetLikeWhat said...

nana : wah lagi best farish mama banyak shopping baju.. ;)