Saturday, 9 March 2013

Tak Boleh Tido Sambil Layan White Chicks Sorang-Sorang

Assalammualaikum

Hannah dengan papa dah tido..aku jer tak boleh tido ni haa..layan tulis entri lah memalam ni..aku cadang nak balik ipoh malam ni..tetiba pas maghrib kitorang tertido..penattt sangat tiga-tiga layan bantal..terjaga dah dekat pukul10..papa hannah kata esok jela balik ipoh..dah memalam ni bahaya..takut mengantuk pulak tengah drive kang..aku ikut jer..

Aku dah takleh tido..kemas-kemas barang nak balik ipoh esok..taktau ape nak buat lagi bukak blog sambil BW sambil layan white chicks kat FMP 413 sambil makan putu cawan beli kat pasar malam tadi..wahahaha..banyak sambilnye tu...

Best gak layan movie sorang-sorang ni..feeling bujang pulak..wakakakaka..tadi tengahari lunch dengan papa hannah dekat Domino's Pizza..Teluk Intan dah ade Dominos dah..sebelum ni dah ade pizza hut, mcd, kfc, oldtown..erm macam-macam dah ade kat Teluk Intan ni.. ^_____^

Jom layan mama dengan papa Hannah dating..wahahaha






papa hannah

mama hannah..





haha licin

Bila berdua jer mesti teringat kan Hannah..papa siap cakap kalau Hannah ade ni mesti dia mintak kite pizza ni..papa kata simpan sikit bawak balik untuk Hannah lahh..haha..over di situ ye papa..bile dah ade anak ni jarang dah kami nak berjalan berdua jer..mesti nak angkut Hannah sekali..kerana Hannah lah pelengkap hidup kami..dia buat kami rasa saling menghargai antara satu sama lain dan perasaan sayang antara kami makin kuat dengan kehadiran Hannah..betul lah anak tu anugerah terindah..takde harta berjuta pun takpe..tapi walau hanya ade seorang anak, itulah harta yang tak ternilai harganye..

Erm habis dah movie tadi...lama gile kot nak upload 4 keping gambo ni..haihhh

Okey ar nanti sambung lagi

Daaa

6 comments:

erna said...

kami suami isteri pun sama. selalu teringin nak dating berdua..tapi setiap kali nak tinggalkan iman,sure rasa semacam. pastu kalau dah keluar berdua..dok sebut-sebut nama anak. ish..mcm ni la bila dh jadi mak mak kan?

anyway..cantik la dominos tu. dominos mana?

erna said...

kami suami isteri pun sama. selalu teringin nak dating berdua..tapi setiap kali nak tinggalkan iman,sure rasa semacam. pastu kalau dah keluar berdua..dok sebut-sebut nama anak. ish..mcm ni la bila dh jadi mak mak kan?

anyway..cantik la dominos tu. dominos mana?

meo188 said...

pizza! :D

Blog meo :)

Hana Soffelia said...

Hana tak pernah keluar berdua sejak Naurah ada. Pernah plan, once a month kena dating dan tinggalkan naurah kat rumah BS tp bila sampai waktu, tak sampai hati lak. kahkah

Ibu Lala said...

Akk pun dah lama x dating. Asal nak dating je teringat kat si bongsu tu. kesian pulak ditinggalkan. Dah la isnin sampai khamis terperap je kat rumah. Kalau hari keje sorry la nak kluar malam2. Penat.

Fifi Nadhrah said...

sedapnye domino.. selamat tengah kenyang..