Wednesday, 10 April 2013

Baru Nak Update : Gathering GBSB @ AEON, Setiawangsa

Assalammualaikum..

Dah basi kot pasal gathering ni..aku baru terhegeh-hegeh nak update..lalala..takpe biar lambat asal selamat..eh??

Aku duk jauh..kat kg gajah ni ha..kebetulan tarikh gathering ahad lepas..dapatlah aku join..sebab aku memang nak ke expo tuh..kalau tak, takde lah rezeki agaknye nak jumpe mommies yang gojes semua..
Alhamdulillah dapat jua bersua muka..seronok sangat..sebab akan datang nye gathering taktau dapat join ke tak coz aku jauh..ade ke blogger duk perak sini???kalau ade jom ler kite berdating-datingan..ape daa ayat aku nih..haih..

Lepas check out hotel settle dekat kul11 jugak kitorang gerak ke AEON, Setiawangsa..lambat kitorang sampai..dekat kul1..huhu..tak jumpe julia dengan qaiser..sebab diorang datang awal..memang betul-betul janji punya..kitorang ni jer janji melayu..ampun kan kami ye julia..hihi..otw nak ke AEON, jam pulak dekat stadium shah alam tuh sebab ade pasar tani kat situ, lepas tu mencari AEON nye lagi..nasib ade wave..dapat jugak jumpe akhirnya..maklumlah bukan orang kl..hubby terrer belah-belah shah alam tu jer..hihi

Aku risau jer dorang semua dah balik..coz dah lambat gile kitorang sampai..dari luar aku usha ade ke deme lagi..dari kejauhan nampak kak mimi sebab antara semua aku cam kak mimi sebab selalu tengok kat instagram jadi dah hafal lah muka kak mimi..hihi..memula cuak gak..maklum ler first time kot..selalu kat alam maya jer..tapi di luar jangkaan coz mereka semua sangatlah sporting..best!!!seronok kenal kamu semua..hugggg ^______^  

Yang aku jumpe hari tu mama fayel, mama afiq, mama yaya, mama naila, mama asyraf, mama airell, mama soffiya, dan mama zain..eh cukup aku sebut semua kan..sorii kalau ade yang tak sebut..tapi rase cukup..hihi..mama qaiser jer tak jumpe..huhu..ralat sangat..kalau ade rezeki kite jumpe lagi ekk..

Jom layan gambar lak..tak banyak sangat gambar coz tak terasa excited nak amik gambar sebab lebih excited nak kenal antara satu sama lain..macam blur-blur skit nak tangkap gambar masa tuh..maaf yang takde dalam gambar tu..semua gambar main dan jer aku tangkap..hihi..sambil sembang sambil tengok Hannah coz papa pergi kedai MR DIY tu..die kata kejap jer..tapi lama pulak..siap kata sorii kat aku sebab ralit sangat dalam kedai tu coz macam-macam ade dalam kedai tu..hihi..hubby sempat jumpe papa airell jer sebab yang lain semua dah balik..



gambar keramat..haha

lagi..best sangat..ade rezeki jumpe lagi ;)

haha..ni deme berebut wood toy tu..tengok fayel..comel buat muka camtu..hihi..afiq kata takpelah..fayel amiklah..

ape abang airell sembang dengan adik zain tuh..hihi ;) asyraf perhati dari jauh jer..

dapat jumpe kejap jer mama soffiya dengan mama zain..dorang nak g expo..hihi



seronok kenal dengan kamu semua.. ;)


Yaya dengar jer ape kata si Hannah tu ;p

Yaya tengok ni kita buat silap mata ~kata Hannah

semua suka sangat dengan wood toy tu..kena beli lah ni kat Hannah satu..kena order dengan aty fared nih..hihi

Sembang-sembang dah kul2 kot masa tuh..tak ingat dah..kak mimi ajak minum..tapi kitorang tak join coz nak jalan-jalan cari barang jap dalam aeon tuh..salam-salam..kis kiss..hug hug..say bye-bye..kitorang bersurai..ade rezeki jumpe lagi ekk..seronok sangat..bape kali seronok dah ni..hihi


oh ini budak talak jual aaa.. ;p

sempat lagi susukan Hannah dalam baby room aeon ni

ape tah suke sangat tuh

sebelum balik gedik-gedik dulu..lalala ;p

Oh terlupa lagi satu..terima kasih kat mama yaya bagi kitorang gift rompers sorang satu..terharu sangat..mmuaahh ;)


alolo comel

Puas jalan dalan aeon tu kitorang pun cau balik perak..sampai rumah kul830 malam tak silap aku..ohoi penat woo..

K lah..terima kasih sudi baca...

BYE!!!


nota : baju hannah lain masa kuar hotel tuh kan..dalam keta makan biskut comot gile..jadi retiss popular tukar pulak baju..haihh

11 comments:

fifi said...

Waa.. Syoknye ade geng blogger.. Fifi xde pon..

Best tgk wood toy tu.. Teringin nk beli utk ufairah.. Tp xtau nk beli ktne..

SweetLikeWhat said...

fifi nak join tak??anis boleh invite kan..

dekat ikea ade fifi..cube tengok.. ;)

etty said...

hai lah org jauh dari perak pun sanggup datang kan, yg melaka ni byk nau alasan. hahahahah...

holoh holoh comel betul hannah dengan headband kuning tu...

Fifi Nadhrah said...

boleh je.. anis invitekan la.. :)

Golden Rose said...

bestkan bergather2 ni...sha dah brp tahun tak gather dgn kengkawan...rindu dorang

With Julia said...

Hannah gojes sgt pakai pink ribbon ats kepala...alololololo geram tgk...mama hannah org perak...jauhhhh ye uwaaa nangis x dpt gather2 ngan mama hannah and semua....next time kita meet ye if u ke kl...sampaikan slm syg pada baby hannah ye...kalo Qaiser jumpa geng2 baby gegirl kt sana sah rambang bijik mata x tau nak pilih awek cun mana satu hahahhaha :P

zulaikha megat said...

meh ler kita dating kat tepeng ni ha..kak zu menunggu kedatangan mu dik..hehe

SweetLikeWhat said...

golden rose : aah seronok sangat kak sha..

julia : tq auntie jue..haha lawak bab nak pilih tuh..kuikuikui

akak : yeke kak..k nanti ktorang ke tepeng leh roger-roger..jangan lupe masak sedap2 tu kami ye kak ;)

Fifi Nadhrah said...

anis.. anis nak fb fifi kan? fifi nadhrah.. :) tq so much..

MimahAjil said...

wah...sonoknya g gathering....:)

CikNaa said...

eh bila mase papa hannah ada?
serius ciknaa tak perasan.. hoho.
smpai skrg ingat psl hannah dgn afiq.. hoho.