Friday, 5 April 2013

Jom Jalan ! ^________^

Assalammualaikum


Ape daaa..tajuk nak ajak orang menghabiskan duit jer..hahaha..sekali sekala saje..esok aku nak pergi maternity dan children expo kat mid valley..nak ikut???jom lah ramai-ramai..kot boleh jumpe kat sana..boleh ler kite beramah mesra, bersalam-salaman, bermaaf-maafan..eh?haha



Aku gerak pepagi esok..ahad ade pulak gathering dengan kengkawan gojes blogger supermom & baby kat AEON, Setiawangsa..memang dah lama nak ke kl nak shopping barang-barang Hannah sikit..pastu nak cari buggy..sebab 19.4 ni ade trip tempat kerja papa Hannah..ringan sikit bawak buggy..kalau bawak stroller quinny zapp Hannah tu, bak kata orang perak mau tumpo duk mengangkut benda alah tu ke hulur ke hilir..balik bukan penat berjalan tapi penat mengangkut..HAHA

Aku lepak kat Grand Blue Wave, Shah Alam..ramai jer abang, akak-akak hubby, pakcik aku kat kl tu..tapi malas ar menyusahkan dorang..lagipun kitorang ni nak keluar masuk rumah orang segan..bukan duk rumah jer..kang orang cakap buat macam hotel plak..HAHA..takdelah sebenarnye kitorang yang gedik..saje jer nak menenangkan fikiran duk hotel..bukan selalu ye dak..

Okey ar kengkawan..nanti sembang lagi...

Daaaaaa.........

Nota : tak pernah pergi expo baby segala ni..baru first time ni nak tengok ape ade kat sana..haha

p/s : nak jumpe roger-roger ar kite ekk.. ;p




5 comments:

Aeen said...

nk pegi...tapi sok ade member kawen lak...huhuhu...xdpt nk gi..

Nurul Aziz said...

Nak pergi jap lagi :p esok ramai orang.. hihi.

Nadt said...

bestnya kalau dapat pi..hubby busy la..sobss..xdapat pi.

aTieYusof Family said...

Bestnya! Expo begini lah nak beli barang anak2..hehe..klau dekat, sy pun nak pegi..:)

Fifi Nadhrah said...

expo ni kecik je.. pttnye pergi yang hujung tahun.. lagi besar.. 3 3 dewan derang sapu.. xpe..hujung tahun jangan serik datang lagi..