Tuesday, 25 June 2013

Gojes Blogger Supermom & Baby Gathering @Kidszoona, Aeon AU2

Assalammualaikum

Ampun!!!tak habis lagi cite pasal gathering ni..aku baru sempat nak update..semalam bawak Hannah cucuk vaksin mmr..alhamdulillah selesai sudah..

Kali kedua aku pergi gathering kat kidszoona aeon ni..kali pertama boleh baca SINI...aku duk perak..jadi bukan selalu boleh jumpe..ni kebetulan sepupu aku kawen jadi sambil menyelam minum air..hihi..

Pagi ahad tu kelam kabut aku dari rumah paklong aku..kul10 baru keluar..padahal dah siap awal..biasala rumah sedara..lepas kenduri pulak..harusss lah bantu membantu mengemas sikit2..

Dengan hadiah untuk tukar2 tak berbalut lagi..aku balut hadiah dalan aeon tu tau tak...!!!sekian!!!
masa tulah masuk aeon pi beli selotep..tau lah umah orang kawen mane dah nak jumpe selotep2 bagai ni..rumah pun dah macam tongkang pecah.. ;p

Sampai dekat kul11 tak silap aku..dah siap balut hadiah, lelaju naik atas..tak sabar nau dah aku nak jumpe kengkawan...wakakkaa..serius wei tak tipu..sampai papa Hannah nak pergi toilet pun aku warning jangan lambat sangat!!!!bahahahhaha..

Sampai2 terus parking kenderaan berat si Hannah..kak leenda dah pasan aku datang..ketuk2 nye cermin kidszoona dari dalam..

Aku tak sabar dah, siap tanya budak jaga kat situ..tak payah tulis nama boleh dakk..wakakakkakaa..punyalah tak sabar aku nak jumpe korang tau tak..

Masuk2 terus salam2 cium2 dengan kak leenda..lepas tu terus aku menerpa ju..seronok sangat jumpe ju..sebab sebelum ni asyik takde rezeki jer..akhirnya ahad tu jumpe jugak..hihi..

Dah tepuk tampo ngn ju aku pun siap sedia g serang semua mommies lain yang ade kat situ..wahahhahaa..takde nak malu2 dah..bile lagi nak kenal2 betui dakk...aku pusing satu kidszoona duk pi salam semua kat situ...ampunnnn terlebih ramah plak..ekekeke...nasib takde tersalah salah salam orang..aku ingat muka kome semua tau..tak ingat mak ingat anak..tak ingat anak ingat mak..ekekeke..cuma nama jela aku tak bape nak ingat..

Jom layan gambar pulak lah..



ni yaya anak kak zura..terkedek-kedek jalan..comel sangat auntie tgk..


zara anak ekinyusri..omei sangat die..


saif anak nadia hairi..baek sangat..elok jer main sorang2 dengan bola oren tu..


budak lesung pipit..comel okehhhh..tu angkat kaki tanda gembira main lukis2 kat hp mama iye..


aireill anak ros anis..gebu dan omei..baik sangat die..ha ni menantu kak zura..wakakkaa


qaleef yang murah senyuman..bertambah comel senyum nampak gigi giteww..pandai sangat tengok camera...


abg long hensem ni abg kawasan no.2..jangan usik aaaa..tengok boleh..ekekekkee ;p


ni aini ngn alya..kecik molek jer mama iye...alya putihhh omei sgt..


ctmah ngn alisha yang comel pandai wat muka..geram tgk nye..omei sgt..


oh ni hannah...anak aku..hahhahahaha..lol


eh suka beno die main rumah2 tu macam si zara anak ekin..


qi anak ju..comel sangat..mata coklat..besar sok hensem nih..papa Hannah sampai rumah tak habis2 cakap comel betul qi..ekekekke


qi marah Hannah nak ambik puting die..ekekekke...omei sangat tau...


comel sangat main sama2..


kami jer penuh dalam kidszoona tuh.. ;p


gambar keramat haruss ade.. ;)


kami lagi ;)


sempat tangkap gambo dengan yana n wa..first time jumpe dorang..mesra sangat.. ;)



ros anis, kak zura, aty, aku ler tuh mok2..haihhhh



ciknaa omei sangat..seri orang mengandung tuh..hihihihi..afiq baek jer budaknye..anak mendengar kata..







ni geng bapak2...redho jer semua layan kerenah binik2 mereka..yezaaaaaaaaaaaaaa..sporting habisssslaaaaa...


mama kena tiup ekk lilin tu kata qaleef..ekekekkee...


balik bawak banyak gift..tq tau korang..best sangat....


Aku mintak ampunnn mane anak-anak n mommies yang takde gambar nye..rasenye banyak aku tangkap gambo..tapi tengok kat hp rupanya banyak tak jadiiiiiiiiiiiiiiiiiii..waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...soriii ye..tapi korang tetap di hati tau...

Last sekali kat luar kidszoona tu kami nyanyi happy besday kat qaleef..tetiba mcm sebak bile ingat balik..sebab rase dah besar sangat anak-anak kite..huhuhuhuhuuhuhuhu

Terima kasih pada ju..awal2 dah bagi hadiah besday kat Hannah..susah2 jer..mencikkk tau..ni bagi hadiah awal2 ni mesti tak datang besday party Hannah kan???huhuhu.. :(

Terima kasih pada erin...aku dapat hadiah dari erin..Hannah suka buku sekarang ni..memang melompat  bintang lah maknye ni dapat buku tu..ekekekekke..sorii mak yang lebih..

Terima kasih jugak pada aty..gift sangat comel..belum sempat tampal lagi kat bilik Hannah..hadiah hari jadi qaleef pun tak sempat balut..soriii ekk aty..tu jer sempat..pembalut tak cukup...waaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Terima kasih pada lyana mk..susah jer ibu mengandung ni siap bawak gula2 kapas dengan pin tudung bagi kat semua orang...comel sangat..gula2 kapas tak sempat sampai rumah dah selamat kitorang santap..ekekeke

Last sekali, setinggi penghargaan diucapkan pada kak leenda dan ciknaaa kerana bersusah payah, bertungkus lumus, berlumuih, berlengaih, bagi menjayakan gathering ni..jasa korang berdua amatlah aku kenang.. 


ni orang kuat..


Ape kena skema beno ucapan terima kasih aku tuh..

Oklah wei..lagi panjang, lagi merepek kang...

KBYE!!!



p/s : maaf susunan ayat adalah sangat carca merba..


14 comments:

Mimy Hamid said...

takpe kat kamera akak ada pic dengan awak....abg kawasan no.1 mmg susah nak snap pic...dia sibuk jaga kawasan

PinKy MoMMa said...

memang meriah ari tu..smpaikan tak tau mana satu org luar..mana satu geng gojes huhu..

eh apsal gbr laki ai baju ijau tu beriya sangat nak amik gbr geng2 gojes huhu..teruja jg rupanyer :P

e k i n ♥ y u s r i said...

muke den nmpk separuh je
hahahahaha

nice to meet you anez!

MimahAjil said...

wah.....besnye..jeles3...orang perak dah sampai sini 2x kali ni..orang cheras pe cer tk smpai2 lg..huhu..

m@m@yAyA said...

cayang anis....muahmuahmuah
ada gak gambo ank dara ai yg reben kembang setaman tue..

anis halal eh akk cilok gambar dari anis sb nak update blog gak..tp xda gmbr lgsg kt akk xckp tangan kaki nk kejor ank dara..

best kan,xsgka nie kali ke3 kita jmp..next next plak bila dan dimanaaaaa...

ctmah said...

selalu kite berinsta aje..ni baru je jumpe blog awk..hihi!
nanti kite jumpe lg ek.. Insya Allah..btw tq beli beg tu

Nadt said...

ada jugak gambo saif menyelit situ..hehe..saif suka bola oren tu mana nak cari ek..hehehe..

haaa..tetap jugak muka nadt tak masuk dalam frame tang gambo beramai..muahahaha..

With Julia said...

Hahahhahah...stopppp umi Qi stoppp (ketawa jek koje yer satu hari nih) hahhahaha....anezzz, umi Qi x kesah kalo anez nk bawak balik perak si Qi tuh, puas umi Qi jaga melasak kemain dia, tp bila duk gan papa hannah automatik Qi jadi budak sgt lah baik....rasa yer papa hannah nih mesti ada chemistery yg menarik perhatian Qi....walid qi sure majuk muahahahha (padan muka walid Qi) tp sgt2 salute kt papa dan mama hannah, korang sgt sporting hokeh....betapa beruntungnya hannah punya ibu dan ayah yg sgt2 murah dgn senyuman....

Anezzz satu jek sebenarnya umi nk cakap!!!....Napa 1st time kita jupe ketawa ek muahahahahhaha....apakah yg lucu erk rasa yer...tp yg best yer tepuk tampo tuh x leh tahan...mmg geli hati bila ingat balik....

Nengok, pantang komen blog anez dh jadikkk entry sudahhhh hahahhaha

amal said...

hehehe best baca pasal gathering korang. suka jugak tgk anak2 tu dok main sama2. moga2 dorang sume pun rapat sampaila ke besar :D

UMIE SUE said...

bestnyeee..su dapat join pun..hasben n sue tak tau jalan kl..kami gps pun xde

Ujang9897 said...

canggihnya geng2 mak org..=)

Siti Haslinda Sadiken said...

mama SB is jelesss..uwaaaa

Fifi Nadhrah said...

fifi terlepas.. mencik~

AnneRaini said...

seronoknya bergathering...