Friday, 28 June 2013

Kalut Part 2 ;p

Assalammualaikum

Ha tak habis lagi kalut aku lagi ni..ekeke..mengantuk betul rase..minggu ni tak cukup tido..huhu..tula buat last minit lagi..padan muka!!! ;p

Rabu malam baru ni gigih aku dari kg gajah ke ipoh..sejam jugak lah perjalanan..selagi tak majlis selagi tu lah tak habis-habis lagi nak cari barangnye..huhuhu..kat ipoh dah ade MR.D.I.Y tu..best gile shopping dalam kedai tuh..segala macam benda ade..duk dalam tu 2 jam pun tak sedar..jakun jap..ekekeke..

besar dah si kecik ni..kejap jer masa berlalu..huhuhu

Alhamdulillah..80% dah banyak settle dah..ni pun dah berpinar bijik mata..pening kepala mengadap benda ni jer..haha..harap majlis esok berjalan lancar..aminn..


lenguh woo gunting2 benda alah nih..





Anak kedua sok aku order jer la..pitamssss mak noks buat benda ni..hahaha..tak sempat buat kat rumah sambung lak wat kat tempat keje time rehat..huhuhu...

Oklah..nanti sembang lagi lah..mata aku dah pedih duk mengadap pc ni ha..sesiapa yang berdekatan, jemput semua esok pukul 3 petang ye..jangan malu jangan segan.. ;)





Daa.....

6 comments:

MimahAjil said...

selamat berparti ye Hannah...acik jauh.tak kesampaian.pelukcium untuk Hannah si comel...mmmuuaah3x

Mimy Hamid said...

aunty doakan besday hannah berjalan lancar....amin....happy birthday in advance hannah...penat la ko pasni anez hehe

Aeen said...

syoknye...tapi jaoh la nk pergi..eniwey have fun hannah...n happy birthday sweet girl..:)

With Julia said...

X sabar tgu entry terbaru...cpt mama hannah update heheheh besday bash hannah :)

CikNaa said...

hai..kejap je dah besar hannah ni yer..

Fifi Nadhrah said...

terlepas sudah.. hihi.. jadi anak yang solehah hannah..