Monday, 1 July 2013

20.06.2013 : Celebrate Kecil-Kecilan

Assalammualaikum

Salam isnin korang..aku ni duk mamai lagi..mengantuk betul..penat wei buat besday party anak ni mengalah kan buat kenduri kawen plak..wakakaka..serius tak tipu..malas betul aku nak koje hari ni..review pasal besday kite sembang esok ye..gambar banyak tak upload lagi..huhu..ni nak update cite lama ni ha..duk terperam dalam draft jer..mama nye bz sangat prepare party Hannah..entry pun banyak tertunggak..

Masa besday Hannah 20hb tu kitorang ade kat Subang Bestari..rumah abang ipar aku..papa Hannah kursus 2 hari khamis dengan jumaat..ikutkan malas nak ikut..dah papa paksa jugak..rindu kat Hannah dengan mama nanti katanye..cehhh mama duk jatuh no2 jer sekarang ye..emm (-_-")

Khamis petang tu balik course, papa bawak balik kek besday untuk Hannah..mama pun yeay jelah..haha.. ^_^ sepupu Hannah bukan main excited nak sambut besday Hannah..macam2 lagu dorang nyanyi untuk Hannah..sweet sangattttt.. ;p

holoh-holoh sedap sangat kamu ni wahai kek..wakakaka.. 


kemain Hannah makan kek..asyik cakap nak..nak..nak..

Dah potong kek kat rumah, papa ajak celebrate kat luar plak..nak bawak sepupu Hannah 2 orang tu, tapi mak pak deme tak bagi..dorang kena tido awal coz esoknye sekolah..sian dorang..mesti tido dalam keterpaksaan..ekekekeke..

Papa bawak kitorang makan kat manhattan fish market, subang prade jer..cari yang dekat..lelaju jer siap2 terus keluar takut kedai tutup..fisrt time aku makan kat sini..oklah..terbaik lah kupang die tuh..eh jap..kepah ke kupang..wakakkaka..ape2 jelah..awak ni orang kampung.. ^_^

besday girl pakai gaun tingkat2 daddy iye bagi.. ;)


dap..dap..dap..semua sedapppppppppppppppp


makin susah nak pandang camera sekarang..haih lah..

Selamat hari lahir sayang mama..jadi anak yang solehah dan berjaya dunia akhirat ye..mama dan papa sayang kamu sangat-sangat..takde ape yang dapat menggambarkan betapa cintanya kami pada kamu..mama bahagia dan bertuah sangat memilik anak yang baik seperti kamu..mama sayang sangat kamu..mmuaahhhh..

Okeylah..tetiba teremo plak...

Nanti sembang lagi..

Daa..

7 comments:

~ NANA ~ said...

alaaa mama ni...kita pon emo skali tau bila baca...hehe

happy birthday hannah! mana tutu comel??? hehe

e.t.t.y said...

alahaiiiii kupang tuuuuu

m@m@yAyA said...

amboi meriah btul besday hannah tau..
syg anty xdpt join,nti anty kasi pezen tau..

hapy besday syg,semoga jd anak yg solehah yer dunia akhirat..

With Julia said...

Lawa baju tingkat hannah....

LisaLisut said...

lawa nye dress Hannah. kek dia pn yummylicious buat aunt terliur.gagagaga

i tatau nama bm dia ape,tp if english rasanya mcm mussels.hahaha

Ibu Lala said...

pose pose ni tgk mknn mmg la lapar..

Fifi Nadhrah said...

happy birtday hannah.. sorry aunty lambat wish..