Tuesday, 27 August 2013

Beraya Bersama Geng Super Gojes : Rumah Aty Fared

Assalammualaikum..

Selamat hari raya korang!!!lama hoii tak update blog..apekah kemalasan melanda ni..entry raya pun tertunggak ni ha..kite update la dulu entry panas lagi membara ni ha..sebab ni group "berhantu"..jadi mari lah kite seram kan nye dulu..lalalala..

Malam esok nak g rumah aty tu, memang aku dah sakit perut memulas..taktaula sebab makan steamboat sebelum tu..tapi laki ku ok jer..pagi tu dah start asyik g toilet..pakej sekali muntah2 macam air paip..2 in 1 hoii..hahaha..ape pun takleh masuk..asal masuk jer keluar balikk..ahh sudah..nak pergi ke idak ni rumah aty..

Dalam duk pikir nak pergi ke tak tu, gigih aku buat kek coklat pagi tu..dekat kul11 siap dah kek aku..tapiiiii tak jadi..bantat kek aku...uhuhuhu..sedih sangat2..ralat rase nye tak bawak pape..lepas tu taktau dah nak singgah mana nak beli pape..kitorang dari Perak kan..kul12 tu kelam kabut keluar...papa Hannah banyak kali tanya, nak pergi jugak ke tak sihat ni..redah jelah..huhu..sebab dah plan lama nak pergi kan..ralat sangat kalau tak dapat jumpe korang semua..

Pukul 2.30 sampai la kitorang kat rawang..tapi sesat!!!taktaula waze pun dah pening asyik duk tunjuk jalan mati..nasib jumpe ros anis dengan sorang blogger ni..aku tak ingat sape..dah sampai rumah aty pun aku tak ingat nak tegur beliau..ampun sangat!!!!hari tu memang aku blur sangat2..memang perut rasa memulas jer..asyik rasa nak muntah jer..huhu..dorang sedondon purple gak suami isteri ritu..sape ekkk???

Akhirnya sampai jugak rumah aty...jumpe aty cakap sorii tak bawak pape..huhu..memang ramai yang datang..daku pun blurr jugak tambah blur ngn sakit perut, pening lalat lagi..haha..aku peramah orang nye..aku mintak maaf tak dapat tegur semua..aku tak sombong tau..percayalahhh..hehehe

Sempat sembang ngn nad, rara, ju, haliza ngn wawa yusuf jer..sebab dorang duduk berdekatan dengan aku..tak daya aku nak berjalan-jalan macam gathering sebelum ni..hahaha..

Seronok sangat jumpe korang semua..sayang korang ketat2..ade rezeki kite jumpe lagi, boleh sembang banyak2 lagi..kenal2 lebih rapat lagi..tengok betapa sayangnye aku kat korang semua sanggup tu datang dari jauh, dengan sakit2 lagi demi nak eratkan ikatan ukhwah kite..moga ikatan ini terjalin buat selama-lamanya..aminnnn...

Mekasih aty jemput datang rumah..cantik sangat rumah aty..dan mintak maaf habis rumah kami kecahkan..jangan serik jemput kami lagi ye..hehhe..

Oklah jom layan gambar..gambar pun tak banyak ambik..semua candid jer banyak..gambar anak2 pun tak semua aku dapat ambik..ampunn ye..


ni qi comel mata coklat anak ju..omei sangat iye..nak berjalan jer die..gud qi..lepas ni leh lari2 lak tau..


ni abg hensem kawasan..behave jer dia ritu..kak mimy kata die baru bangkit tido..


si cantik manis ni anak haliza..omei sangat iye main sorang2..baik sangat..


elman lesung pipit anak wawa yusuf..prihatin sangat takut kawan2 lapar..semua orang die nak suap kan..omei sangat nih..


zafirah anak yana azfar...bijak sangat..dah siap tangkap gambar die datang dekat nak tengok gambar die jadi ke tak..haha..pandai betul la awak nih!!


ni aireill anak teruna ros anis..gantang sangat kamu nak..comei sangat berseluar berkpop biru


hannah dengan papa


geng papa gojes tengah gosiippp..


masa ni nak balik dah..semua duk berpeluh dah ni...yang ni jer yang tinggal..ramai balik dah..


kredit pada tuan gambar..cantik sangat gambar ni..

Tu jer gambar yang sempat diambil..yang lain banyak candid..maaf anak2 yang takde gambarnyaa..ampun ye..next time insyaAllah pasti banyak lagi gambar..hehe

Ok lah panjang lebar dah nih..

Sembang nanti ye..

Daaa.....

21 comments:

Umi Qi said...

Seronok yer jumpa semua gojes tau mama hannah...happy jek tatap sorang2 ye anak dlm kamera mama hannah nih...Qi plak tuh dok atas sekali...kikikiki malu tau Qi terinterfram...hannah x marah ke mommy? Nanti umi Qi hembus bb boy dlm perut tau...pastu passing bb girl kak umi QI plak...

Tahniah lalinkkkkkkkk....preggy 2nd baby...luv u babe :)

Chekgu Azrine said...

jeles!!!sbb tak dapat nk join..hadoi!!!

ameris said...

so sweet semua. tp akak takde dlm gmbar last tu dah balik. huhuhu

Mommy_Cha said...

nape aku rasa muka aku mcm ala mak2 datin belagak eh? kihkihkih
#pisyawww

Nadt said...

sonok jumpe anez..gambo nadt pun takde yg last tu sebab da balik awal gak.huhu..

achiek anis said...

segan nak tegur anez...padahal dh follow IG...ngeh3...main like2 gambo je kan....

erin said...

w'pun x sihat kemain mama hannah lambai miss universe kat gambar last...hahahaha. tulah x smpt lgsung borak ngan anez, rin pulak dok pening kepala..haha mcm2 penyakit aihh tua2 ni.

yUmiE AzuRa said...

nsb sempat gak ktorg smpi..
tp xsempat nk beramah mesra sgt kn.huhu.terharu jgk anez sgup join even tgh xsehat.
jaga diri anez:)

~ NANA ~ said...

meriah uols! iols sgt jeles okeyyy

~Lieza~ said...

Lps 3x jmp...kali nie br la dpt dok borak2 ngn Anez...huhu.. Hannah manja btul ngn Anez..elok je dok atas riba anez.. Sofiyya merangkak je pn tp merata nk usik..

mrs kayrul said...

seronok2 jumpa gojes semua...

as ♥ Leenda said...

gmbr asyraf takde..hahaha..

tp i is tak kisah pun, sbb anez tau asyraf mcm mana kan..huwaaaaa...

Hana Soffelia said...

meriahnya... hana pun sama, entry raya tak update lg. hehe

Cik Puan Rara said...

xsihat ada isis rupanyaaa~ hhehehehe.best jumpa anez.nt jumpa lg.hehehe

ctmah said...

gambar alisha pun takdak leenda..boleh pulak ku kelek tupperware dr kelek anak sendiri..huahuahuaaa

Cik Mun said...

seronoknyeee

J.Syazwana said...

seronoknya bile berjumpe kumpul reramai kan. huhuhu

UMIE SUE said...

wahhhhhhhhh dahhh letak header

BUNDA a.k.a KN said...

salam ukhwah dari bunda...seronoknyer...meriah..

Fifi Nadhrah said...

seronoknye jumpe semue gojes.. fifi tak pernah join gathering geng gojes lagi..

AnneRaini said...

bestnye dpt gathering dgn kawan2 blogger..akak xpernahpun jumpe blogger tau... Jom jumpe akak..hehe