Sunday, 22 September 2013

Give Away Saat Akhir

Assalammualaikum


Aini mu tau kan ku sibuk..tengok kul bape aku join GA mu ni..biasalah mu pun tau aku sibuk dengan #gengkuda..muahaaaa..banyak benda ku kena tengok sayangku aini..haha

Doa ku untuk mu moga kamu sekeluarga sentiasa dimurahkan rezeki, dikurniakan anak-anak penyejuk hati, kesihatan yang baik dan berbahagia selalu di samping tersayang..

Oklah aini, harap GA ni milik aku..wakakakakakakkaa..pilih lah aku..hahaha

Sape nak join sempat lagi ni..sila terjah SINI..

Daaa...


tepek gambo hannah sekeping..gambo masuk bbtv..wakakkaa

5 comments:

Cik Puan Rara said...

GA apa ni anez.hehhhe.good luck.

SweetLikeWhat said...

ra sila buat..ga si aini..haha

~ NANA ~ said...

Gud luck! Menang share hadiah tau

m@m@yAyA said...

hihi geram tau tengok hannah lam bby tv tue..
akk xlanggan tp nsb baik dpt tgk lam fb leenda ada tepek..
comelnya lah anak mama nie eh..nti kita jmp lg mama nak sign tau..retis kan!!~

akk pn lg bpe mnit nk ttp GA tu br sempat join anez xthula valid ke x..huhu

Umi Qi said...

Waaaaaaaaaaaaaa boleh menang besor nih kalu cm nih...tempek retis BBTV kaloh ar GA geng lain hahahhaha comel gigi hannah...pandai dia senyum...manis mcm gula :)