Thursday, 26 September 2013

Surprise Yang Tak Di Sangka ;p

Assalammualaikum

Ok hari ni hari lahir aku..hari lahir yang ke 27 tahun..tua dah aku nak masuk 3 series dah..umur 27 tahun dah ade anak sorang..alhamdulillah..syukur atas kesayangan2 yang ku miliki..

Pepagi ni aku buat kerja kat pusat akses..tetiba apek ni halo..halo..ketuk pintu macam nak roboh..adoii kacau lah apek ni..tetiba bawak bunga...ye nak ape?ni puan awanis?aah saya..nah bunga..wakkakakaka..aku gelak sebab macam drama plak...

Ok aku dah agak sape..laki ku lah sape lagi..wakakakkaa...tapi dan2 rase nak nangis..eh dah nangis pun..terharu kot..en mohd asri ku ini tak romantik ye untuk pengetahuan semua..tak pandai buat suprise..tetiba dah ade anak sorang ni suh apek anto bunga plak..sebelum ni pape ulang tahun pun die akan tanya nak ape..nak pergi mana..hahahhaa..haritu sambut hari ibu pun, syg jom kite g beli kek sambut hari ibu..hahahahaa..

Oh agaknye laki ku dah pandai buat surprise sebab banyak tengok drama ni..wakakaka..



comel nye kamu wahai bunga ros..tapi kamu tak boleh dimakan..hanya boleh dicium..wakakkaa



amboi romantik habis la ni bang..wakakakaka



tak boleh blah ini pun apek tu kasi..baja ke ape ni..wakakkakakakakakakakaa..

lelaju msg laki tanda terlalu gembira..lalalallaaa


bento hannah hari ni

Pagi ni awal aku bangun buat nasi ayam tuk hannah..konon hari jadi aku masak special sket lah untuk hannah..harap hannah suka lah..taktau ape rasa..nanti hannah dah pandai masak, masa hari jadi mama, hannah masak lak untuk mama tau..eh teremo plak..

Mak pun pagi2 anto msg wish kat aku..oh terharu lagi..selalu mak tepon jer..ni mak dah pandai taip msg, mak msg saje..kikiki..comel la mak..

Oh guru besau ku pun siap wish tak penah2..ni mesti tau sebab apek g jumpe die dulu ni sebelum masuk sekolah..wkakakaa

Oklah entri ni bukan nak tunjuk2 ke apa..tapi tanda aku happy sangat dapat surprise dari suami tercinta..wakakkakaa..sepanjang perkahwinan ini kali pertama apek anto bunga kat aku tau..bahahahahahhaa..

Oklah nanti sembang lagi..

Daaa...



kecintaan ku ^ _ ^



21 comments:

Mrs Najib said...

Happy birthday wah suke sgt bile dpt bunga..huhu

m@m@yAyA said...

Alolo suweetnya papa hannah..hihi

Papepun hapy besday anez..awk adik yg best akk kenal..
Semoga panjang umur murah rezeki..

Apa ada pada no.kan..27 okla tue lagi 3taon naik angka 3 lak..hihi

Umi Qi said...

Papa terlalu sayangkan mama............huwaaaaaaaaaaaaa fengsan umi Qi kalu dpt kad dari walid Qi ckp cm nih...untung ar mama hannah....kamu sgt beruntung! cantik ar bungaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........happy birthday sayang hannah! weeee

Cik Puan Rara said...

anez~ knp rara pulak yg rasa nk nangis ni? huaaaa lomantik nya.bagus jugak drama melayu ni kannn~ hehehe

ctmah said...

aum aum aum
happy birthday anez geng keduk keduk..haha!semua tempat aku buh keduk keduk kan :p

e k i n ♥ y u s r i said...

happy besday!

nurul harnani said...

ya allah rasa mcm nak nagis tgk entry ni. syrprise ni mmg suke pompuan suka kan kak.

smoga bbhgia n happy birthday.

salama ukhuwah dr nanie, first time jejak n komen.

♥ ROS ♥ said...

selamat hari lahirrr...sweettt sgt... :) jelesss tauuu :P

erin said...

happy birthday...lomantik la papa hannah

D Yatie said...

Lomantik nyeeerrr.. happy birthday anis! ;)

Chekgu Azrine said...

Sweetnya..hahaha..xpe..yg pntg he dh try to b romantickan..

Happy birthday anez!!!panjang umur murah rezki

mrs kayrul said...

happy birthday anez...romatiknya mr papa...

bila kita nak dapat surprise cam tue ye...huhuhu..

tapi bunga tue sangat cantik

e.t.t.y said...

oiiiii aku pulak yg menangis ni haaaaaa!!!!

yUmiE AzuRa said...

happy birthday anez..
daku pn laki xreti buat suprise gak..tp kekdg pndai gak die wt suprise.haha

adrianna syaz said...

Selamat harijd anez..untung ada suami yg romntik..:D

hayati hashim said...

Selamat ulangtahun anez.. happynya!!!!

Shasha Azmar said...

waaaa...romantiknyeee...hihihi..tak sangka ye si asri romantik jugak rupanya..

apa pun happy birthday anez.. :-)

Ina Haireina said...

hepi besday,.. semoga panjang umur dan dmurahkan rezeki..
bestnye dapat munge.. hehehe..
nasi ayam hannah pun nampak sedap sangat tu.. hehehe..

cik puan aini said...

comey sgt... :)
rasa terharu yg tak bole nak describe kan? kan?

happy bday anez..smoga pnjg umo, murah rezeki, bahagia hingga syurga abadi.. ameennn...

Mimy Hamid said...

rasa nak nangis baca..rasa nak tunjuk kat suami akak suh baca....hahaha dengan harapan sila la buat camni kat bini...sekian

~ NANA ~ said...

Suwittttttttt! Happy belated birthday darling..iuda setahun dari u..hihi