Tuesday, 29 October 2013

Gathering Super Gojes @ Taman Layang-Layang Kepong

Assalammualaikum

Di petang yang panas rembang kat Teluk Intan ni jomlah kite menyembang pasang gathering geng gojes supermom and baby sabtu baru-baru nih..

Alhamdulillah diberi rezeki dan kesihatan yang baik untuk aku join gathering kali ni..kira kali ke 5 dah aku jumpe geng gojes nih..aku taktau ape aura nye group nih tapi yang aku tau memang aku sayang semua yang ada dalam group tuh..jadi jauh pun tak jadi halangan tuk aku hadirkan diri..la derr ape skema plak ayat aku petang2 ni!!!yela perak-kl kome..dekat 3jam jugak tau kalau asyik benti pergi toilet kat rnr..HAHAHA..tapi dah biasa jadi dekat lak aku rase..tetiba dah sampai ikea..KAHKAHKAH...

Aku lepak umah abg ipar aku kat subang bestari..pagi-pagi dah mandikan Hannah semangat punya pasal nak jumpe..cadang kul8 dah nak keluar tapi biasa lah kat rumah orang..tuan rumah suh makan dulu lah..minum dulu lah..pung pang pung pang 830 baru gerak..sebenarnye kitorang leh sampai kul915 dah..tapi waze gile punya pasal, dekat pukul10 gak sampainye..

Waze pun satu hal, die tak detect tau taman layang-layang kepong..die pergi detect taman layang-layang seremban..denggg!!!pastu aku siap google bagai ape nama lain..rupanya waze detect kepong metropolitan lake park..ayarkkkkkk...

Alhamdulillah sampai dengan selamatnya..eh jom layan gambar lah..malas dah aku nak taip boleh..???haha..



Hannah tido dalam keta masa otw datang, tu mood pun slow nak panas..haha..sampai-sampai kena kerah lak tu main segala..haha

bape minit lepas tu ju pun sampai..dari jauh dah aku lambai-lambai beliau..haha..nasib nampak..moga ukhwah kite berkekalan hingga akhir hayat ye ju..sayang mu dengan qi..muahhh..

aznor orang perak weiii..first time jumpe die..sangat tinggi dan boleh jer ngam sembang..nanti kite jumpe lagi ehhh..kat zoo tepeng..ok?!!!!haha

mimi!!!akhirnya dapat ketemu..pernah nak jumpe kat tapah tapi takde rezeki masa tuh..mimi kite baru jumpe sekali tapi macam dah kenal mu puluh tahun..seronok dapat ketemu..terima kasih hadiah tu!!!!!susah-susah jer!!!!pang kang baru tau...HAHA..

raees anak ain..comel dan sangat pandai main control car..die control sendiri!!!!!!terkejut aku melihat umur macam die pandai main!!!

ika dengan ammar comel..sampai2 terus main layang2..gambar dari mimi..sorii sgt gambar ika ngn kakmi takde dalam hp ku tak sempat bergambo..huhu

semua pun nyumsssss..aku bawak kuih muih beli kat gerai kuih akak kat subang bestari jer...sobssss tak dapat nak masak..ampun!!!!

anak-anak kak ameris...comel sangat rayyan ngn yaya...kak ameris terbaikkkk sangat..memang orang kuat lah untuk picnic ni..segala benda dia bawak..plastik bungkus tu pun akak bawak kan?!!!!!

jemah, makan, ngejor anak...hahaha

Hannah pun ke hulu ke hilir anak omputih tu tak lekang..haihla!!!

anak-anak khairul...hadif dengan haikal

Hannah dan apam nye..suke sangat!..dua ketul dia makan khairul oiii..haha

papa gojes menjemah jugak ha...

qi yang seperti biasa hensem lagi bergaya...berjalan tak henti nak bagi umi kurus..haha

akak kiteeeee...dapat jumpe kakmi..muahhh fayel baik sangat tau..manja ngn mama iye-mimi ku pinjam lagi gambar mu..

semua pun berkenan keta si raees

haloh haloh anak dara aku..kemahin posing ha..mama dulu tak pandai posing-posing segala ni..tegak jer bile tangkap gambar tau..kahkahkah

takde caption boleh gituu??haha

admin kite yang comel!!!!takde admin takde lah group..cewahhhh
afiq abg long sangat ha

papa Hannah kata tak reti nak balik ke deme ni..pokok sawit nak sampai ni..wakakkakakakakakaak

rafif comel anak mimi..comel sangat..dapat jugak auntie jumpe awak..tapi tak sempat nak pegang..die main ngn nenny die...eh tul ke nenny..hahahha

mimi punya gerai..mari mari nasi goreng ada, bihun takdak..HAHA..sedap nasi goreng mu oiiii...

takde caption jugak..haha

tauke tupperware sampai dah...lai lai lai..

dhea anak my..comel sangat..dan baik tak banyak ragam..pandai tak susahkan mak die datang sorang...

baby baru yang comel..rania marissa..ciknaa gigih walau demam datang jugak..tabikkk la cikna terbaikkk betul admin kite..dengan kabar rania pun terus baik demam lepas gath..alhamdulillah...

last sekali tepek gambar keramat..memasing bajet retis pasalnye banyak cameraman ambik gambar..wakkakakakakaa

Walaupun 12 orang jer datang, tapi cukup meriah..aku sayang korang semua dah macam adik beradik..takde beza antara kite..yang buat sama antara kite adalah kasih sayang yang tetap kukuh sampai bila-bila..harap ukhwah kite berkekalan hingga akhir hayat insyaAllah...panjang umur murah rezeki kita jumpa lagi tau!!!

Nanti kite sembang lagi ye

Daaaa...


19 comments:

Haslinda Sadiken said...

sobs sobs sobs..patut anez polo ke WAZE tu ke tmn layang2 seremban...denggg :P

Umi Qi said...

Terharu aku baca anez oiiiiiiiii! sayang ko sampai aku masuk syurga...hahahaha...aku suka baca caption ko satu2...hebat ko ngarang eh anez hehehhe...part hannah posing tuh aku suka...kemain bbtv kita pose chewahhhhhhh....hhhehehe

PinKy MoMMa said...

alorrrrr rindunyerrr nak laga laga pipi ngan korang..tssskk tssskkk lap air mata meleleh dipipi gebu..

mudah mudahan pasni leh jmpa korang..

adrianna syaz said...

Kt pntai klebng ni pun ada main layang2 tiap2 ujung minggu..wah..ada grup2 ke ni?bestnya...

Hana Soffelia said...

sayang korang semua. muahh! walaupun tak jumpa lagi.. sobsss T_T

MimahAjil said...

patut la mlm sebelum kejadian cari kat gps jumpe taman layang seremban je..........srrooooooooott~~akak nak lap ingus jap.sedih nengok ni..:'(

Ibu Lala said...

Lorrr cane leh x tau nih. Rugi rugi

ameris said...

terharunya baca... ada yg 1st time jumpa tp mcm dh bertahun. bertempuk tampar kemain lg. ju sgt lucu mgejor Qi dok dera umi dia. comel Qi larik2. takde break yer...
anez, plastik bungkus bukan akak punya. akak bawa tikar, air sirap, pinggan & gelas polistrin. ampun air sirap x cukup.

YanaUjang said...

scroll laju²...jeles...kbye! T_T

Cik Puan Mimi said...

Alaaa. Jgn la sedih sume komen2 kt atas ni. Hahaha. Nnt kite jumpa ekkk

Anez. Tq sbb sudi jd kawan aku. Rase mcm lame kan kenal. Sonok sgt jumpa ko. Muahhmuahh. Eii meroyannn

DYatie said...

Ptt nyer kite ng nk join. Konon hr tu pedulik hape pukul 3 pagi bru smpai ipoh dr miri. Taaappppiiii dek kerana kenduri kawen mgu ni, isteri yang baik wajib membantu suami bantu mak ayah kemas rumah (nak muntah dak?) Hihi. Cemburu lagi dan lagi.

Mimy Hamid said...

semoga ukhwah berkekalan...rasa tak puas la hari tu....kejap je..baru la akak ko letak bontot dah nak balik sobsssssssss

aznor ibrahim said...

xde tmpt len ke weh nak ajak jumpe..zoo tepen jgk jd pilihan ea..haha.
btw happy sgt oi dpt join group ni..semua pon baik2 belaka..

mrs kayrul said...

klu jumpa selalu pun suka...korang gojes memang terbaik la...puas belik gambar satu2...caption semua tak menahan....best


p/s : anez kena belajar wat apam tue....hehehee

mrs kayrul said...

klu jumpa selalu pun suka...korang gojes memang terbaik la...puas belik gambar satu2...caption semua tak menahan....best


p/s : anez kena belajar wat apam tue....hehehee

Fifi Nadhrah said...

tak tau.. hahaha.. jeles tengok.. tapi malu nak jumpe.. kite tak gojes..

Mommy_Cha said...

gambo aku mane?
kan ade aku makan mihun sebelah mu aritu.
lupa letak lah tu.
sentap44hari
hoh!

Cik Puan Rara said...

OK JELES!

Fifi Nadhrah said...

singgah lagi.. smalam tgk gambar gojes.. hari ni tgk gambar maknan.. lapar balikkk..