Wednesday, 19 November 2014

Kegilaan Aku~

Assalammualaikum

Ohoiiiii lama dah tak bukak blog..dekat setahun ke..ke setahun?hadeen pun dah 4 bulan esok..ni update pun rara yang suruh..ko tak baca siap ra..wakkakkaaa...bz sket lah dah ade anak 2...aku sempat bukak facebook je..itu pun bukak group aj..aj aka bawal aidijuma..memang tengah gila2 sangat kumpul tudung aj ni..aku tak penah ade hobi kumpul tudung segila ini..hahaha..taktau lah nape..sebab comel sangat kot...

Aku sekarang tengah hunting aj old season..setakat ni baru dapat dua black label old season..sayang sangat lah..kain dia lembut sangat banding dengan aj keluaran baru ni..

black label sunflower

black label flower turqouise


Aku dapat flower turqouise ni new..owner nye sayang nak pakai..simpan jer..lepas tu letgo..tapi dapat bukan dengan harga kasih sayang lah..rabak poket...wkakakakaaka..sekarang aku hunting black label cupcake ni..jenuh usha group nak dapat harga kasih sayang..wakkakaa..nak sangat....tolong la sape ade letgo lah kat aku......sobssss...


comelnye cupcake...come to mama...haha


ok dah tu..ambik mood berblog balik

k bai


6 comments:

Aeen said...

ohoiii..gile lama x baca blog anez...welcome back...chaiyok2...hehe

safurara said...

hahahhaa LOL, gambar hana baby lg pon hadee sebelah tu.dh boleh dh letak pic hadeen.hahaha.woiii udah nizzz udahh.aku pon tetiba dah naik suka BL cupcake tu.

Allene said...

cantiknya cara dia pakai tudung.... simple je...

Liyana said...

kuikui.. welcome back anis :)
err kat mydin seremban 2 xde tudung juma yg lelawo ler.. ke ku x pasan ek?

tiramisu said...

Alahai comeinye cupcake!!! huhu... trah dulu gile sgt dgn bawal aidijuma tapi skrg dah x mampu nak kejor. rasenye yg latest ade dlm collection black label batik, white label hexagon. huhu... lame gile daaaa...

Hana Soffelia said...

akak opis ni suak beli AJ dari dulu. Selalu gak nmpak dia nak let go dlm fb. Kalau ada lagi aku bgtau eh. Kotlah ko berkenan.

Sila menggila. hahaha