Wednesday, 19 November 2014

Kegilaan Aku~

Assalammualaikum

Ohoiiiii lama dah tak bukak blog..dekat setahun ke..ke setahun?hadeen pun dah 4 bulan esok..ni update pun rara yang suruh..ko tak baca siap ra..wakkakkaaa...bz sket lah dah ade anak 2...aku sempat bukak facebook je..itu pun bukak group aj..aj aka bawal aidijuma..memang tengah gila2 sangat kumpul tudung aj ni..aku tak penah ade hobi kumpul tudung segila ini..hahaha..taktau lah nape..sebab comel sangat kot...

Aku sekarang tengah hunting aj old season..setakat ni baru dapat dua black label old season..sayang sangat lah..kain dia lembut sangat banding dengan aj keluaran baru ni..

black label sunflower

black label flower turqouise


Aku dapat flower turqouise ni new..owner nye sayang nak pakai..simpan jer..lepas tu letgo..tapi dapat bukan dengan harga kasih sayang lah..rabak poket...wkakakakaaka..sekarang aku hunting black label cupcake ni..jenuh usha group nak dapat harga kasih sayang..wakkakaa..nak sangat....tolong la sape ade letgo lah kat aku......sobssss...


comelnye cupcake...come to mama...haha


ok dah tu..ambik mood berblog balik

k bai