Friday, 20 March 2015

Aeroplane

Assalammualaikum

Semalam balik ipoh hantar mak aku balik..asri pergi kursus kan..aku ajak mak teman kan..kikiki..best woo mak ada kat rumah..dapat makan sesedap..mak dah balik, makan masakan sendiri la balik..sobss..

Sebelum balik semalam singgah kat botani..tengok orang main kapal terbang..helikopter pun ada..teruja la budak berdua tu tengok..bunyi kuat jugak sebab yang ni dorang pakai minyak asri kata..bukan pakai bateri remote cikai tu haha..

Aku tengok orang yang main tu pakai kemeja lagi..balik keja terus main agaknye..bestnye duduk ipoh..macam-macam aktiviti leh buat dengan anak..aku duk kg gajah ni balik rumah bawak hannah depan rumah jer la main beskal..boringgg..hahaha..sobss..asri kata jom la beli rumah satu lagi kat ipoh..dah pencen kita duduk ipoh..ape ke nak buat dah tua-tua duk pekan..muda-muda la duduk pekan..sedihhhh  -____-

Hannah ni kan aku pelik sikit..dia tak suka sangat main bebear, masak-masak sangat..main tu main tapi kurang..kalau pergi mall dia boo layan jer bebear tu semua..takyah risau dia mintak..haha..ko tau dia mintak ape?hannah nak kapal terbang..hannah nak keretapi..tapi aku tak belikan pun..ciskek mak nye pun kedek..hahaha ;p

teruja sangat lah tu dapat tengok aeroplane

dah rupa AA punya flight plak merah putih...kikiki

heli plak nak buat show..

bawak anak-anak tengok benda macam ni pun dorang teruja sangat..

tak lama lagi kawasan ni pun nak naik perumahan lagi

hadeen jakun..hahaha

panggil tak pedulik pun

korang nampak ke heli nye.. ;p

Oklah nanti sembang lain..

BAI!

3 comments:

LisaLisut said...

I dgn husben penah terpk nk beli umah kt ipoh. Sbb tgh murah ms tu. Tp rsnye thn ni since thn lps harga dia dh mencanak mcm kl haha. Lg satu bidang kerja kitorg mcm kurg kt sane tu yg ssh jgk nk stay sne hehe. Tp ipoh best. Samala hannah i pn. Xmain sgt gegirl2. Ganas cm boy haha

MimahAjil said...

comelnye Hadeen........lame tak singgah blog Aneez....:)

SweetLikeWhat said...

Hai kak mimah!lama tak nampak..hehe