Wednesday, 29 April 2015

Bikini Mr Diy

Assalammualaikum

Hari minggu haritu kan pergi MR DIY..cari bikini hannah untuk family day..haha kemain kan bikini pun baru..takda lah bikini hannah memang dah kecik dah..ketat sangat..kesian pakai macam sarung nangka dah..beli masa umur 9 bulan rasa nya..masa tu besar sikit lah dia pakai..beli kat expo mid valley tak silap..


Bebudak gojes kata MR DIY ada jual..pergi tengok perghhh murahhhh wei..6.90 sehelai haha..jimat sungguh lah kan..ala nak pakai mandi je pun..murah-murah sudahh..lalalala..
Try la malam tadi suruh hannah pakai..sekali melalak sebab dia marah baju nya senteng..hahaha..gigih dia tarik-tarik baju ke bawah..mana nak boleh dah baju nye memang kecik camtu..bising dia cakap tak muat mama..baju kecik -_____-

Aku cakap kakak jangan lah nangis..kalau tak pakai baju ni nanti tak boleh mandi kolam..lagi lah kuat nangis...eee...lepas tu dah taknak bukak pulak ajak mandi dalam besen dalam bilik air pulak..drama sangat -___-



besok dah besar tengok la gambar awak melalak ni ye hannah..haha
Lepas tu papa belanja pulak kakak sport shoe..nanti nak main game kat family day kata papa..haha game la sangat hannah ni..kang game ke mana dia ke mana..kikiki..hannah tak pernah ada sport shoe..papa nak belikan mak ok je..singgah la al ikhsan tengok kot ada berkenan..mau takde berkenan kat situ..haha..nangis tengok harga..mak kau pun tak pernah pakai sport shoe harga gitu..mama punya cap bata-bata jer..tu pun dah lunyai..haha..takpe lah hannah papa yang bayar..mama tolong pilih je..HAHA

beli terus pakai...
pink purple gitu

Ok lah nanti sembang lagi

BAI

6 comments:

AnneRaini said...

dah besar dah anak dara..dah tau malu ler tu pakai baju senteng..hehe. comel je

Allene typicalmommy said...

hahaha comel je...

Aeen said...

ain pun haritu beli bikini raynia kat DIY..mmg murah..

CikNaa said...

bikini? rania pun ada,mr diy gak sbb murah..kekeke

Hana Soffelia said...

smart oii hannah pakai sport shoes.. aku nak g carilah baju renang kat mr.diy tu.

Fifi Nadhrah said...

cantik warne sport shoe hannah..