Tuesday, 14 April 2015

Nasi Ayam Hainan Paksu, Teluk Intan

Assalammualaikum

Kalau singgah teluk intan, korang mesti cuba nasi ayam hainan ni..memang sedap..tak tipu punya..kawan aku cakap owner dia belajar dengan chinese..memang rasa nya sebijik lah macam dekat restoran cina yang ada jual nasi ayam hainan ni..

Gerai dia tepi jalan jer dalam taman ros..masuk sikit jer taman ros tu korang akan jumpa gerai ni..memang ramai orang..makan kat situ ada, bungkus ada..sepanjang aku makan kan, memang tak berhenti customer datang..pergi customer ni customer lain pulak yang datang..cina pun ramai makan kat sini..korang rasa apa?jarang tau tengok chinese makan kedai melayu kat sini..tanda nye memang sedap kot..

Siapa datang teluk intan roger aku, aku belanja korang nasi ayam hainan ni..terbaikkk wooo..aku pun dah 5,6 kali dah repeat..makan kat situ, bungkus pun ada..seyes tak pernah makan nasi ayam hainan sedap macam ni..aku tak tipu, aku cakap betul ni..kikiki..kalau tak sedap aku tak review..hehe


sambal die perghhhh!sedap!
Aku lupa lah tangkap gambar gerai dia..alah korang masuk jer taman ros tu, jalan depan sikit, nampak lah gerai paksu ni..

Aku ada ambil nombor telefon dia kalau nak buat tempahan..
contact jer nombor ni ------>019-540 2288

Ok lah nanti sembang lagi..bai!

2 comments:

Allene typicalmommy said...

nasi ayam.. forever fav.

Hana Soffelia said...

Enth bilalah aku nk sampai kt perak ni. haha sedih bunyi mcm jauh je.