Wednesday, 8 April 2015

Netbook 1 Malaysia dan Aeon Station 18

Assalammualaikum

Ha ambik dua tajuk satu entry..ganti semalam tak buat entry..muahahaha..Kecoh kan haritu aku bz buat netbook..HAHA..ha ni dah settle dah 41 bijik netbook tu..lega dah siap install, harta modal pun dah siap..ok boleh dah goyang kaki sambil makan snickers..eh!tak tak tak..ade lagi program tak settle lagi..permata pintar, frog vle!ssqs, permantauan pun nak turun ni tengok lab..phewww lap peluh sambil tarik rambut..eh leh ke buat dua2 HAHA..fuh bz kot..aku orang penting la katakan.. >.<


netbook 1 Malaysia

Berpinar hoii buat 41 bijik ni..takpe kerja takleh mengeluh kan..insyaAllah ada lah ganjaran nye buat dengan iklas kan..hehhehe..semalam kan aku pergi aeon ipoh..hantar mak aku balik..sajelah ajak mak lepak rumah aku..HAHA..motip sangat..otw balik singgah aeon..lengang oii aeon..tak pasti lah sebab hari keje ke atau semua orang sekarang boikot nak membeli sebab GST ni..

Aku tengok bahagian poney ada lah sale seluar jeans hannah..rm46 hengget jer..belikan hadeen kemeja dengan tshirt dekat baby cheetah..murahhh hoii..sales gurl tu kata dorang nak clear stok..nanti stok baru masuk ada dah gst..kemeja hadeen 30 hengget oiii..murah gileee..

Lupa nak snap gambar..adududududu..takpe entry esok lah aku masuk kan gambar nye HAHAHA..hentam jelah..carca merba dah aku ni..pening dah banyak sangat koje..hahaha..kalau dah pergi mall tu tak beli baju anak tak sah kan..walau dah janji nak jimat..HAHAHA

Oklah nanti sembang lagi..BAI



SSC lupa bawak..aku bantai sumbat dua budak busuk ni dalam buggy see baby ni..kena beli jugak lah tandem stroller kan..aku dah fobia nak lepas kakak jalan gitu jer..malang tak berbau..huhu



No comments: