Thursday, 7 May 2015

6 Hari Bergolek-Golek

Assalammualaikum

Phewww malas nya nak kerja harini..dah 6 hari cuti kan harus lah mood keje pun masih dalam alam kayangan lagi..kah!

Selasa aku saja ambil cuti sebab kat perak rabu cuti pertabalan sultan perak kan, dah alang-alang tu ambil la direct terus..sabtu haritu balik rumah mak..asri nak pergi kelantan kursus..harini balik dah..bestnya lepak-lepak rumah mak..puas makan mak masak..lemak pun berkumpul dengan gembira nya..asyik makan makan je..kikiki

Huish hannah dengan hadeen syok lah duk rumah atok..ade orang melayan..adik aku yang duduk johor tu pun balik..makin mengada lah..haha..pagi dah teroyak dua-dua tengok mama pergi keje..sobsss

Kat ipoh tiap petang atok bawak pergi jalan..tak pergi taman polo pergi taman botani..macam-macam lah pau atuk..pau main skuter lah, pau main bubble..pau asikrim lah, time ajak balik jer mesti ada drama taknak balik.. -____-


manja sangat ha dgn atok

sonok sangat nak bagi fish makan









dahaga sangat ha

mama cepat tangkap gambar dengan adik..haha

hadeen pun nak main jgk..

muka masam taknak balik >____<


video
video merajuk taknak balik..haha

Oklah nanti sembang lagi..

BAI

4 comments:

Allene typicalmommy said...

awanis, lemak ko kumpul celah mana... tak ada punya.

CikNaa said...

jeles!

achiek anis said...

amboi mak cuti sakan no..awat tk smbg trs smpi jumaat...wakaka

Fifi Nadhrah said...

bestnye.. dpt main.. smpi tak nak balik..