Wednesday, 20 May 2015

Family Day Gojes 2015 : Hari Pertama

Assalammualaikum

Hari ni baru sempat update cerita family geng gojes sabtu ahad lepas..isnin aku cuti..penat wooo..penat gelak..HAHA..alhamdulillah berjaya juga family day geng gojes buat  pertama kali nya..dan berakhir penuh dengan kegembiraan yang akan jadi kenangan buat selamanya..

Jumaat aku dah gerak ke KL, tido rumah abang asri kat subang bestari..esok nya dalam kul10 aku dah gerak pergi SS Resort ni..sampai dalam kul11 kot..eh lupa dah..sampai-sampai jumpa ciknaa dengan kak ameris..peluk cium ciknaa dengan kak amy dulu..lepas rindu sebab dah lama sangat tak jumpa ciknaa dengan kak amy..last gathering dekat taman layang-layang masa tu takde hadeen pun lagi..

Banyak sangat gambar..rasa nak letak semua..haha..tu yang buat part-part..aku pening nak pilih gambar..semua pun best..ekekeke..

Petang tu dalam kul5 kitorang buat potluck..bawak bekal sikit sorang..aku bawak cheese cake dengan agar2 sumi tak jadi..haha..makan sambil tengok anak-anak mandi kolam..jemah makan gelak..itu je aktiviti petang tu..haha


pemandangan dari bilik







































'












Taktau nak buat caption ape kat gambar dah..HAHA

Ok nanti sambung lagi

Bai

3 comments:

CikNaa said...

anez, hebat la asri handle 2 anak sekali dalam kolam tu..

Liyana said...

jeles nya la hai... nanti buat lagi nak follow.... dgr cite kat pd eh? agaga

achiek anis said...

cheesecake mana? Mana? Haha