Wednesday, 27 May 2015

Hadeen 10 Bulan~

Assalammualaikum

Gigih pulak aku update malam-malam ni kan..haha..takde tadi ada kerja sikit..dah siap jenguk blog jap, update lah sikit..tengah semangat..kalo tak setahun mau tak update..kah!20hb haritu genap hadeen 10 bulan..kejap nye dah besar!siyes anak kedua ni cepat tul rasa besarnya..lagi dua bulan je nak setahun!bila anak dah besar rindu pulak lah nak ada baby!haha dasar sangat!

Cerita sikit lah perkembangan hadeen..jarang cerita pasal dia..kang sedih pulak dia kisah dia sikit jer dalam blog ni ha

Hadeen tak jalan lagi..tapi jalan berpaut tu dah lama..nampaknye macam kakak lah ni..kakak 11 bulan baru start bertatih..ikut papa lambat jalan..takde sapa lah lagi pecah rekod mama 10 bulan dah jalan!haha tu pun mak ko nak bangga >_____<

Cakap belum boleh lagi..amama..papaapa..babanaba..bahasa jepun lagi..makan pulak taknak bubur dah..nak nasi lembut lepas tu lauk..tak kisah lauk apa semua pun ngap..gigi dah 8 batang dan kuat gigit..mak die lah mangsa..lebam-lebam kena dera anak sendiri..haha!

Kuat panjat jugak!segala benda nak panjat..terbaru sekali mil aku cite dia panjat freezer..ya allah terkejut mil aku tengok dia bergayut je kat pemegang freezer tu..tengah kaki kayuh-kayuh lagi nak panjat lagi atas -____-

Semalam aku tengah tengok tv tetiba dah ada atas kerusi malas..ermmm memang ligat!haha

siap posing lagi ha aku tangkap gambar

buat macam takda apa je..haha

manja sangat sekarang..takleh usik!eeee

Ok esok sembang lagi..

Nite!


3 comments:

Aeen said...

dia adik kan...manja lebih la...hehe

CikNaa said...

cepatnya kamu besar kan dik

♥ ROS ♥ said...

cptnya berlalu kan... hihi.. kita ni anak besar mula la rindu next kan.. hahaha..