Friday, 8 May 2015

Ole-Ole Dari Kelantan

Assalammualaikum

Malam tadi asri balik kursus kat kelantan..balik-balik bawak sebungkus kopok lekor..banyak gila..haha makan la sampai lebam..meh sapa nak makan kopok lekor meh datang rumah aku hehe

Budu laki ku beli sedozen..haha sapa nak pm je aku okeh >_____<

Harus lah ada jugak untuk anak dara dia tu..papa belikan dua helai baju batik kelawar..kakak ada satu masa umur setahun tapi dah kecik..tak sangka pandai jugak papa pilih baju untuk anak..sedang-sedang elok dah..gud job papa..lepas ni boleh lah shoping selalu >____<

Oh kali ni asri balik kursus ada pulak untuk aku haha..baju kelawar jugak..dah kenapa baju kelawar je papa ko beli ni hannah... >____< 


suka sangat ha


Lagi satu color hijau
          
sambung makan kopok lekor...


Kakak sampai taknak bukak pulak baju tu punya suka sangat..

Oklah update dari hp je ni..

Nanti sembang lagi..

Daaa



3 comments:

Allene typicalmommy said...

comel kan budak kecil pakai bju macam ni

Ibu Lala said...

Saya pun suka pakai bj kelawar. Selesa.

Hana Soffelia said...

next time kalo asri ada kursus kt klntn ko kena ikut tau. blh jmpa.