Monday, 8 June 2015

Geng Gojes Datang Rumah!

Assalammualaikum

Semalam rara singgah rumah aku..dia pergi kenduri kawen kat lumut..lumut dengan kg gajah dekat je..dia wasap kalau sempat nak tumpang berak rumah aku kata nya..hahahaha ngek kan semata nak berak je..

Takpe lah wei janji datang..almaklumlah rumah aku ceruk kampung ni ha..jauh geng gojes nak datang..ni bila rara sudi nak datang happy gila dah aku..

Aku ada kenduri gak semalam kat area situ jugak, tak jadi pergi sebab nak menyambut si rara ni..bertungkus lumus kemas rumah dengan si hannah dan hadeen..aku kemas dorang tolong..tolong sepah! >___<

Aku buat lah bihun tomyam..tu je yang sempat dan cepat..taktau apa rasa..lan ngn rara redo je makan..hahaha

Dorang sampai dalam pukul 6 petang tak silap aku..balik 930 malam..hahah saja lambat-lambat kan dorang balik..aku suruh mandi kan incess..suruh lan solat maghrib dulu..ala bapak bapak pun lagi excited menyembang..dari dalam rumah menyambung keluar..dah nak balik cerita pasal tayar keta pulak..rara dah masuk keta baru lah lan masuk hahhahaa 


tah apa rasa bihun tomyam aku tu

kawan baik-baik sampai besar ye

gambar keramat..haha

Terima kasih tau rara dan lan sudi jugak datang rumah aku..jangan serik datang rumah aku lagi tau..haha..korang kalau jalan perak meh lah singgah rumah aku..jangan segan-segan..aku suka tetamu datang rumah..

Ok lah nanti sembang lagi..BAI


9 comments:

AnneRaini said...

akak pun suka kawan2 dtg rumah tp mslhnya kawan2 jauh..ade 2-3 ketul je yg dekat. tu pon buzy memasing.

Chekgu Azrine said...

Cantiknya rumah anez...
Syiokkan kalau ada tetamu dtg..

ameris said...

anez, tak sabar nak tunggu ujung taun ni wehhh...

Allene typicalmommy said...

cantik umah ko anez...

nadiah hanum said...

Seronok kan geng datang umah...nez, klu datang gombak sudi2 la jenguk umah ciknad pulak ya..;)

Wawa Yusoff said...

cantik nye rumah ko anez... flower2 gitu wallpaper nye... sweet :)

Nadt said...

Besor umah ko anez. Syok datang bergolek2 nih

Nadt said...

Besor umah ko anez. Syok datang bergolek2 nih

safurara said...

semua komen pasal rumah ko nez! nt aku nk up 1 entry gak.hehehe.tapi rumah anez mmg lawa, lahhhh! ko ada kenduri ke? kenapa x g weh??