Tuesday, 16 June 2015

Minyak Kelapa Dara D' Aura

Assalammualaikum

Masa mengandungkan hadeen dulu aku ada amalkan minyak kelapa dara ni..tapi dalam bentuk minyak lah..minyak kelapa dara atau virgin coconut oil ni memang banyak khasiat nya..kalau untuk ibu mengandung tu antara nya mudahkan proses bersalin nanti, kulit bayi lahir bersih, ibu sentiasa bertenaga dan banyak lagi lah kalau nak disenaraikan..



Sekarang dah ada bentuk soft gel keluaran D'aura ni..so kalau sesiapa yang tak boleh telan minyak boleh lah cuba yang soft gel ni..telan je dengan air..settle..sebelum tido telan 2 biji soft gel vco D'aura ni..besok pagi bangun senang buang air besar tau..angin dalam badan pun  kurang..lepas tu rasa lebih kenyang..bila kenyang kurang la rasa nak makan tu, boleh lah diet..macam mana nak kurus kan kalau asyik makan aje..ekekeke



Lagi satu yang paling ketara lepas amalkan vco D'aura ni kan rambut aku dah kurang gugur..siyess lepas bersalin teruk tau rambut gugur..aku sampai potong rambut pendek tau..nyaris tak botak je hahaha..tapi lepas amalkan vco D'aura ni alhamdulillah dah boleh senyum dah bila sikat rambut takda rambut gugur dah..rambut kan mahkota wanita..gitewww...



Kalau korang nak tahu info lanjut pasal minyak kelapa dara D'aura ni boleh lah follow instagram, facebook atau website dorang.. 


Instagram : D'Aura HQ Official


Facebook : D' Aura HQ



Website : www.daura.com.my



Wassap : Encik Lukhman - 011-27113091

               Encik Anwar - 017-2991878
Lagi 2 hari kita semua dah nak berpuasa..jom kekal cantik, cergas, sihat di bulan puasa dengan Minyak Kelapa Dara D'aura

Ok lah nanti sembang lagi..

BAI

1 comment:

aTieYusof Family said...

Salam sis..
banyak khasiat minyak kelapa dara ni kan..
boleh cuba nti...:)