Friday, 26 June 2015

Shopping di Butik Muslimah Online



Korang suka kan shopping online? Aku pun menggila shopping online ni..senang tak payah bersesak sesak dekat mall..nak cari parking lagi, minyak lagi..tu belum kira hannah pau menan la apa la..haha..nak-nak bulan puasa ni..letih kot nak pusing satu mall dengan budak berdua tu lagi..silap hari bulan kang, balik tangan kosong je..HAHA

Tak payah susah-susah nak cari website mana yang dipercayai..korang shopping je kat ZALORA Malaysia ni..ZALORA Malaysia adalah butik Muslimah online terbaik yang di percayai di Malaysia dan membawakan pelbagai jenama tempatan dan antarabangsa yang terkenal. Bukan itu je, koleksi pakaian dari ZALORA ni terdiri daripada rekaan pereka-pereka fesyen tersohor tanah air seperti Jovian Mandagie, Rizalman, Nurita Harith, Melinda Looi dan ramai lagi.



Ni ha antara koleksi tudung yang berkualiti dan trendi dari ZALORA..lawa kan!aku pun nak satu plsssss..Cakap je korang nak brand ape Naelofar? Sugarscarf? Galeri ARIANI?semua ada!terjah je website ZALORA tu..



Macam-macam fesyen baju kurung/baju kurung moden tau ada kat ZALORA ni dan harga sangat berpatutan dan mampu milik..



Bukan itu je, kalau korang minat kaftan atau jubah moden, ZALORA pun ada..nak patern macam mana, semua ada..ni nak raya ni, korang pakai pagi raya ni perghhhh lawa habis nih! Macam-macam jenama ada wei antaranya Bella Ammara, ZALIA dan ZAWARA.



Kalau nak pakai pakaian kasual tapi muslimah pun ada..cakap je nak macam mana.. skirt labuh, palazzo pants, dress Muslimah dan macam-macam lagi..pilih je tepuk dada tanya selera..hehe

Apa tunggu lagi..korang yang tak beli baju raya tu jom shopping kat ZALORA!

Selamat membeli-belah!

Ok nanti sembang lagi


BAI!

18 comments:

safurara said...

ni ke entry nya?

SweetLikeWhat said...

aah ra..hehe

Mama Kembar 3 said...

Wahhh semua brand terkenal ada di zalora. Sugarscarff cantikkkk

Lisa Nurulain said...

Semalam baru je beli on9 kt zalora. Heheh

Hanim Hashim said...

Yang last tu blouse dia cantik here :D

fizafantagirO said...

Ariani pun ada ? fuhhh. oke jap nak terjah .

Nazlee Ismail PCL said...

online shopping lebih mudah bg kita yg tahu guna IT.. Guna kemudahan sebaiknya bersama ZALORA.

SalinaJohari said...

Mak aii...boleh tahan cantik nyerrrr...

SalinaJohari said...

Mak aii...boleh tahan cantik nyerrrr...

SalinaJohari said...

Mak aii...boleh tahan cantik nyerrrr...

yanie yusuf said...

cantik...

Dkna Abza said...

Kat opis.. website zalora kena block :(

gulew kapas said...

CANTIK LA BAJU DIA. nakkkkk !!

Lisa Nurulain said...

Semalam baru je beli on9 kt zalora. Heheh

Lisa Nurulain said...

Semalam baru je beli on9 kt zalora. Heheh

Erra Kyra said...

Wahh menarik ni..^^

Farah Dafri said...

😍 tapi shopping online ni bahaya haha . Nk beli satu jdinya beli seploh!



Salam kenal dari ahli baru #kelabbloggerbenashaari 😉

Farah Dafri ,
http://www.farahandherpandasuit.blogspot.com

mas saari said...

suka sangat! tapi kena behave gak, nanti habis duit.. hehehee