Wednesday, 22 July 2015

Hadeen Setahun

Assalammualaikum

Selamat hari raya dan maaf zahir batin buat semua pembaca blog aku...korang masih beraya ke..aku dah start kerja dah harini..malas je rasanye..rindu sangat rasa nya kat budak berdua tu..

Dua hari lepas genap Ahmad Ayqazz Hadeen setahun..tak sempat lagi nak sambut..aku sibuk settle hal kan adik aku nak bertunang sabtu ni..huhu

Kejap je hadeen dah setahun..alhamdulillah dah pandai jalan..masa umur 11 bulan dia dah bertatih nak jalan..sekarang dah kuat dah..cakap tak pandai lagi..bahasa jerman dia lah..mamama...papapa..babababa..hehe


test baju raya

Selamat hari lahir yang pertama sayang mama..jadi anak soleh buat mama dan papa ok..mama sentiasa doakan hadeen membesar dengan sihat, jadi anak yang bijak dan penyejuk hati mama dan papa..mama, papa, kakak hannah sayang sangat kamu..

Oklah nanti sembang lagi..

BAI!

6 comments:

Julia Johari said...

Setahun dah hadeen...selamat hari jadi ye sayang...walaupun auntie juju tak pernah lagi jumpa kamu...kira setahun jugalah tak bertemu mama hannah ni kan...hadeen jadi anak soleh ye...auntie doakan baik2 utk kamu berdua...

Mmmuahhhhhhhhhhh!

Ibu Lala said...

Selamat ulang tahun hadeen. Selamat hari raya

Liyana said...

kjp je dah setahun... jd anak soleh hadeen hensem ;)

Sue Izza said...

selamat hari raya

CikNaa said...

kejapnya dah setahun hadeen.. comel sgt la gigi dia tu..

Shakina Farhan said...

kejap je budak2 ni besar kan..happy belated birthday hadeen