Friday, 28 August 2015

Maggi Goreng Telur

Assalammualaikum

Dah dekat pukul 5 dah ambik masa sikit update blog..harini aku bawak bekal maggi goreng telur..bangun awal sempat lah nak menggoreng bagai..cuba bangun lambat, roti sapu jem pun tak sempat..ni pengaruh kak leenda ni duk post bawak bekal tiap hari, aura rajin tu melekat kat aku dah ha..haha..lagipun dah jemu la makan kat sini..sampai kadang pikir dulu ape lah nak makan harini...

makan dengan milo panas...perghhhh nikmatnye!

Doakan lah istiqamah aku buat bekal ni..leh berjimat woo bawak bekal ni..dulu masa anak dara, mak yang buat bekal tuk aku..sekarang buat sendiri lahh..sobs sobs sobs..ayah aku sampai sekarang bawak bekal lagi pergi kerja..selagi tak pencen lah tu bawak bekal..dia tak biasa makan kat luar banyak ajinomoto katanye..

Perasan tak apa yang lain kat blog aku???haha..header aku dah tukar baruuuuu..itu pun kecoh kan..alaa buat sendiri je..comel tak???..kikikiki..aku tak pakai dah sweetlikewhat tu..nak guna nama sendiri je..nanti kalau ade rezeki nak tukar dot com pulak..aminnnn..

Semalam kawan aku selamat bersalin anak kedua..dapat baby boy..subhanallah comel betul..tetiba rindu nak ade baby lagi..kuikuikui..

comelnye kamu baby!!!nanti aunty datang tengok tau

Oklah nanti sembang lagi..selamat menyambut hari kemerdekaan eh uolsss..

BAI!

5 comments:

masuri24 said...

Simple.. tapi puas hati kan???

Salam kenal dear

www.masuri24.blogspot.com

Allene typicalmommy said...

hahhaa.. jom berdot com....

mynameismy said...

oiii apesal masing2 rajin beno masak ni adoiiii

mrs kayrul said...

Yeaayyy dah ada geng bekal...aku oun terpengaruh dek leenda punya rajin membekalnya

Ina Haireina said...

Terliur pulak nampak megi tu.. sedap sungguh nampaknye.. nyum nyum nyum..