Friday, 21 August 2015

Magnum White Almond

Assalammualaikum

Balik kerja semalam hannah ajak beli aiskrim..opah bagi duit dia kata..amboiii sangat ni pau opah..pergi lah beli dekat shell sebab kat kampung gajah ni situ jela pun ade peti ais wall tu..haha

Tunjuk aiskrim seringgit yang pisang tu taknak..nak cornetto..amboiii sangat taknak aiskrim singgit..dia tunjuk red velvet punya..pastu mak suruh try yang caramel..baru la kot sebelum ni takde pun..haha dasar mak yang nak rasa sebenarnye..

Pastu mak ambik magnum white almond ni..baru jugak kot kan..seyes nak bagitau sedapppp gilaaaa hoiiii..asri yang kurang makan aiskrim pun duk berebut makan dengan aku..hahaha..ok petang kang nak beli lagi..tak puas makan semalam..harini sila ambik sorang satu..kopak la asri..kikikiki


ni ha...sedapnyeeeee

Ambik gambar google..semalam tak sempat nak snap dah masing berebut2 nak makan.. >____<

Oklah nanti sembang lagi

BAI!

6 comments:

Ainul Mustafa said...

nampak sedap. selalu try chocolate biasa je

hasya edat said...

manis tak anez? satu berapa hengget ni? hehehehe

AnneRaini said...

akak baru mkn sabtu haritu. sedap tp manisnya tu tak thn. makan 2-3 gigit je. lebihnya anak habiskan.

PeRdU cINta said...

*wuuuu menangis tengok ni...adoi...nak try juga la...

Aeen said...

nmpk sedap..tp ade almond ek...kalau plain je ain suke la..hehe

Nadia Johari said...

baru tengok iklan die tadi..hehehe..