Thursday, 27 August 2015

Pencarian Meatball Ikea

Assalammualaikum


Hahaha tajuk kemain kan..aku dari rumah petang sabtu..sampai KL je terus pergi ikea...pukul 9 malam masa tu sampai ikea terus laju-laju jalan dalam tu..nak makan meatball ikea sebenarnye..lama gila dah tak makan..setahun kot..sambil tu cuci-cuci mata tengok deco bilik budak..nak try ajar hannah tido bilik die..dah besar dah pun kan..boleh dah kot ajar..dah sempit dah tido berempat walaupun ada letak tilam single kat tepi..tapi paham-paham la dorang ni conquer macam mana..mak mengecut je tido tengah-tengah *___*

Mana la tau deco cantik-cantik semangatlah sikit budak kecik tu nak tido bilik dia..hannah teruja betul tengok deco-deco bilik kat situ..siap cakap lagi, mama hannah suka katil macam ni..siap baring..bising die cuba semua benda kat situ haha..tak payah bawak playground asri kata..bawak kat sini pun hannah dah happy sangat wakakakaka >___<


tengok suka sangat..tapi berkenan betul katil yang ni comel sangat
ceeee konon-konon..
Pastu kitorang saja usha-usha katil..katil kat umah tu macam nak innalillah dah..dah lama tak pakai sebab kitorang letak tilam je..hannah penah jatuh terus asri simpan..pastu aku tengok macam tak boleh pakai je dah..haha alasan sangat nak beli lain..aku dah lama berkenan yang besi  ni..macam comel je kan..


Sekali bila tengok lama-lama eeh macam gugurl sangat pulak..macam sesuai bilik anak dara gitu..haha tapi kalau nak jugak ape de hal..rm399..asri kata kena bawak lori lah datang sini nak beli katil bagai kat ikea ni hahaha

Pastu jalan lagi nampak yang ni..mahal sikit yang ni sebab kayu..rm1200 lebih tak silap..ha ni sesuai tuk mak dara..kikikiki..takpe-takpe ada rezeki nanti kami datang beli eh..haha

Haritu aku beli jam, wall shelves dengan frame gambar je..



Nak letak frame gambar macam dalam gambar tu..tak pasang pun lagi..AKU cadang nak pasang kat ruang tamu..offer rm19.90..kalau tak harga nye rm39




Tapi semalam mimi share kat fb gambar ni..alahai comelnye dia buat letak koleksi thomas..


Akhir sekali tepek gambar meatball yang di cari...sedapnyeeeee...tengok gambar rasa nak pegi makan lagi..nyum nyum

Oklah jom lah mengumpul duit sekuat nye nak beli katil idaman..wakakakkaa..

Ok nanti sembang lagi

BAI!

6 comments:

BTS said...

yummyy!!

DYatie ABakar said...

Aku tak pernah lg mkn meatball ikea ni. X sanggup hadap rmai org plus hr tu xd ngidam. Haha.

PeRdU cINta said...

Meatball...wow..bestnya..

simplyremedies said...

tak larat nak queue lama utk meatball tu.. sanggup jalan jam jam dlm ikea, tak pernah puas.

mrs kayrul said...

Aku dah terliur...kejam...malas nak g jauh plak

masuri24 said...

Tak pernah sampai lagi kat IKEA.. hehehehe