Tuesday, 22 September 2015

Dating Husband & Wife

Assalammulaikum

Ada masa 15 minit lagi nak balik..update jap kisah laki bini ni dating pergi tengok movie..haha..malam tu budak-budak tu tido awal..kepenatan main kat padang polo kan petang tu..tetiba asri kata jom tengok wayang..bosan le tu anak-anak tido..pastu mak aku kata pergi jelah..mak leh tengokkan..wahh mak dah bagi green light tu aku pun ape lagi on jelah..sekali sekala cari masa berdua eratkan kasih sayang..gituuu..

Sampai TGV Kinta City pukul 1040, terus beli tiket yang paling terdekat nak tengok..risau jugak bebudak tu takut terjaga..tapi mak aku kata tak bangun lansung pun budak berdua tu..letih sangat..yang ada paling terdekat cerita polis evo dengan sicario the mexican hitman..ambik la cerita sicario tu..polis evo tu tengok kat astro jelah mesti ada tayang nanti..haha

Asri kata cerita ni tak best..BAHAHAHA..dia bagi 1/5 je..kejam gile..memang pun biasa-biasa jelah pun pada aku..dia punya bunyi latar belakang jer yang gempak..jalan cite dia ala-ala je..ending dia korang akan cakap LAH!MACAM NI JE ENDING DIA?????!!!nampak banyak tanda soal HAHAHA!cerita ni memang ganas..18 SG..meletup-letup kepala orang kena tembak..

ececece sweet sangat lah tuh..ade masa bercakar jugak..sedangkan lidah lagi tergigit...ape pula suami isteri..buang yang keruh ambil yang jernih baru teguh peribadi..haha ampun ternyanyi lagu pramlee pulak..

ambik couple seat..kemain lagi konon nak sweet..ambik ko harga pun mencekik hahaha

Gitu lah kisah orang tua pergi dating..

Oklah nanti sembang lagi..

BAI!


6 comments:

CikNaa said...

amboi.. kemain makpak ni detim ya..hihi

Aeen said...

waaaa...da lama x dating berdua dgn husband...sob sob sob...

Chekgu Azrine said...

Best tau sesekali dating dgn hubs berdua je..kan

Ibu Lala said...

X pernah lg pi dating tgk wayang sbb hb bukan kaki wayang. Sedih x. Sll pi tgk wayang pun dgn anak anak je

miss eimanhikmah said...

seronok la dating berdua2 je

Cik Puan Eka said...

Hihi bestnyaa dating. Kite dah lama tak tgok wayang. Last pg mase 2,3 bulan kawen kot. Ni dh kluo anak sorang pon x pg2 lg hahaaaa