Tuesday, 29 September 2015

Jentayu SPA Ipoh

Assalammualaikum

Hai!amboii kemain hai..hahaha..jumaat lepas aku ajak asri pergi jentayu spa ni..memang dah lama nak pergi urut badan ni..lenguh-lenguh dah lama sangat tak pergi urut..pastu encik asri kata nak belanja pulak sempena besday..apa lagi ambik pakej terus..kikikiki..aku buat body massage, body scrub, floral milk bath dengan facial..

Facial dia memang tiptop ah..sampai tertido aku..aku ingat nak buat tiap bulan lah..dah umur nak masuk 3 series ni kan..elok lah jaga muka bagi lambat kan proses penuaan tu..massage dia pun ok lega sikit sakit-sakit badan tu..body scrub dengan floral milk bath pun best..lembut je kulit lepas tu..layanan dari staff dia memang terbaiikk..korang mesti rasa nak datang lagi..sesiapa yang berdekatan boleh lah try..jentayu spa ni dekat station 18 sebaris deret kedai magic boo..atas kedai dobi layan diri.. 


boleh wassap je kak ros tu, cepat jer dia reply


naik tangga terus tangkap sudut ni..haha kata blogger kan


spa dia teratur dan bersih je..dekat bilik setiap bilik rawatan ada econ dan selesa sangat..dalam bilik rawatan romantik je pakai lilin pastu dorang pasang lagu-lagu yang sangat menenangkan..sekali sekala pergi lah manjakan diri dah penat bekerja kan..


TQ husband!nanti belanja lah lagi..haha

Oklah nanti jumpa di lain siaran


BAI!


2 comments:

hasya edat said...

mahai dak anez? klu murah nak pegi jugak la..hihi..

e k i n ♥ y u s r i said...

x penah pegi spa
huhuhu