Monday, 14 September 2015

Makan Sambil Berperang


Assalammualaikum

Malam tadi dinner kat luar..asri belanja tanda terima kasih sebab aku jaga anak-anak selama tiga hari dengan baik..hahahha..choiii sangat..takde lah aku teringin nak makan kerabu mangga..dekat kg gajah ni kan ni lah satu-satu nya kedai siam tersedap gila di alam maya..hahaha gitu review aku..sedap weh macam makan kat thai tau..macam lah pernah makan kat sana..kuikuikui

Kitorang duduk dekat tempat yang boleh bersila ni..senang sikit hadeen tu kan aktif..ha ambik main lah puas-puas..itu pun jenuh mengawal hadeen dari turun ke bawah..dia sibuk nak turun pergi kejar cat..aduhaiii..memang bersabar banyak-banyak je mak ko ni hadeen..besar kecik besar kecik jer mak ko ni tengok..rasa nak cubit je..haha..asri sebelah tangan suap nasi, sebelah tangan lagi pegang kaki hadeen..dia nak jugak turun ke bawah.. T____T

Aku cakap kat asri takpe pa, anak masa kecik ni je..dorang kecik pun kejap je kan..cecece pandai aku nasihat padahal nak cool kan hati sendiri yang dah mula nak hot tu..hahaha..hannah ok lah dah besar..behave jela makan...


huishh ni tak boleh usik..boifren budak kecik tu..mama die nak dekat pun marah..hisss

nampak senyum je mak ko kan..padahal di sebalik tabir dah tercekik mak ko ni hannah hahaha

ececece papa rajin plak nak selpie-selpie kan..kalau tak jenuh suruh bergamba..   -______-

jeng jeng jeng budak kecik tu dah detect kemesraan papa dan mama dia..

tengok sibuk je..kuat jeles tau budak ni..hahaha

tu dia kerabu mangga..sedap gilesss

tengok lahhhhh..die paling sibuk

takpe-takpe hadeen mama boleh suap sendiri -______-

Ada anak kecik ni kan, makan tu macam nak pergi lumba lari 100 meter..nasi pun tak sempat kunyah 44 kali..3 kali kunyah telan, 3 kunyah kali telan...nasib tak tercekik je..hahaha


Takpe ini lah kenangan untuk hari tua nanti kan..



OK lah nanti sembang lagi..



BAI!




6 comments:

CikNaa said...

yang penting makpak tu sweet owess..hihi

Khairul Mukmin said...

makan pun seronok kan. yang penting kemesraan tu...

as ♥ Leenda said...

hahhaha..daku memahami tu..kire ok lagi anak sulung ko gegirl weiii..hasihhh..aku malas nak cerita pasal asyraf ni..haishhh sabo jelah..hahha

Mimie_Zatun said...

mak ayah dating dengan anak-anak syok.. hehehe

Amanda Suria said...

seronok tgok meriah..biasa la budak2 kan..

Cik Puan Eka said...

hehe Hadeen tgh melasak ni. Skang ni pun adra dah pandai nak makan jugak. mmg berperang jugak dgn dia. hahahaha. selalu mama mengalah makan lambat, ayah makan dulu. kadang2 mama lapar, mama makan dlu hahahahhaa