Thursday, 1 October 2015

Kejutan Dari Seorang Teman

Assalammualaikum


Hai!tak habis lagi kisah birthday ha..haha..setahun sekali je sambut hari jadi..kenangan manis pulak tu harus lah tulis kat blog sebab di usia 29 tahun masih ade seorang teman surprise kan aku dengan sepotong kek dengan lilin sekali..terharu gila kot..rara macam biasa lah bila balik ipoh dia ajak lah aku lepak..aku rasa ni kali pertama lepak waktu siang..sebelum ni mesti jumpa malam-malam kat ktm ipoh tu..pukul 12 malam baru reti nak balik..bahaha..tau-tau jelah mak-mak sembang..pasal anak, pasal kerja, pasal family masing-masing, pasal blog..banyak sangat nak sembang pun dalam masa 1, 2 jam..hehe

Hari tu lepak kat polo..rara ajak pergi polo pulak bawak budak-budak main..aku sampai incess tengah main layang-layang..tengah sembang-sembang tetiba si rara bawak keluar kek dari beg plastik dia tu..dia cakap macam ni..weh aku ade beli kek untuk ko..jom tiup lilin..eh eh eh terkedu kejap aku..surprise betul rasa nye tetiba ade kek..huaaaaa sedih kot masa tu..tapi aku nangis dalam hati jelahhh..tak rock la aku nangis depan ko dengan lan wei..bahaha..

TERIMA KASIH RA..susah je kan bawak kek bagai..siap cakap lagi aku saje je tak wish kat facebook..mesti ko sentap kan..bahaha ade hati ye nak sentap kan aku..tak menjadi ra..bahaha..alahh aku paham lah..kita kawan-kawan ni mesti kena paham antara satu sama lain..masing-masing dah ade family..masing-masing sibuk..walau sibuk ingatan pada kawan-kawan tu tetap ada..tak semestinya tak wish besday terus taknak kawan..haha

 incess pro woo main layang-layang..hehe


 si kenit ni kan bukan takut orang..kalau biar lepas merata-rata dia pergi siap nak terbalik kan sabun bubble orang -_____-


 omei sangat tau


 semoga persahabatan ni kekal sampai bila-bila..!


 lan tolong naikkan layang-layang hannah..bukan senang woo nak naikkan..berpeluh bapak-bapak..mana tak berpeluh nak jugak tinggi membelah awan..layang-layang dorang paling tinggi kot..orang lain punya jenuh dorang berlari-lari takmau naik..haha..tapi bila tinggi, time nak gulung ha rasakan azab nye..setengah jam pulak nak bagi turun..hahahahaha padan muka tadi gelakkan layang-layang orang tak naik


nak jugak..mula-mula pau papa main bubble..lepas tu layang-layang..kalau lagi lama aku rasa habis menan kat situ die pau..bak kata rara tempat mengabihkan boreh...haha

Ok lah nanti sembang lain

BAI!


2 comments:

Julia Johari said...

Alhamdulilah, terharu!
Happy birthday anez...sayang ko

mrs kayrul said...

jeles aku tengok kek tue anez..pandai plak kedai tue deko2 kek walaupun satu slice...cantik