Tuesday, 6 October 2015

Pengisian Cuti Jerebu

Assalammualaikum

Semalam asri habis meeting terus pergi mydin bawak budak-budak ni main playground dalam mydin tu..tengok budak-budak ni bosan je taktau nak buat ape..happy betul lah budak dua orang tu dapat main playground semalam..


Kemain tau budak-budak ni pau papa main benda alah ni..dah la banyak benda ni kat situ..macam-macam bentuk..lepas satu-satu nak naik -____-


Dekat sebelah playground tu ada pulak tempat main bowling..pakcik asri tu teringin pulak nak main..aku last main zaman anak dara kot..dah 4,5 tahun kot tak main..gila lama..dah la bertahun tak main, sekali main 3 games terus..semput aku nak mengabiskan 3 games tu bahahaha..


Hadeen nasib behave..kalau tak dia mana mau duduk gitu haha..diam je dia duduk macam kejakunan tengok tempat tu semalam..pelik agaknye tengok orang baling bola berat tu >____<


Pom pom gurl mama dengan papa..bila mama baling dia jerit mama! mama! mama! sambil tepuk tangan..time papa baling pun jerit sama..eh sokong mana satu ni hannah hahaha


Eleh papa gaya macam pro hahaha


Gini lah orang main bawak anak..kejap-kejap kang cium anak..kejap kang dukung anak..hadeen tu siap menguap-guap kat situ..bosan le tu..kecik-kecik dah pandai bosan..bahahaha


Kejap-kejap kang selpie laki bini..bahaha..kasi can lah..


Gitu lah score orang tua-tua main bowling..bahahaha..eh sebelah aku ada pakcik tau dalam 50an kot..main 9 games ko..dia tengah berlatih untuk games jabatan dia..asyik strike je..tergugat aku yang muda ni bahahahaha


Alah pakcik asri menang pasal dia baru main dengan budak opis die boleh lah berlagak bahahaha dasar taknak mengaku kalah!dah habis bawak budak-budak makan ayam kat marrybrown..upah kebosanan tengok papa mama main bowling haha


Suruh hannah tangkap gambar kat atas pentas ni..lawa pulak background nye


Mata kelain dua-dua pun..sesaat je ni..lepas tu terus berlari..mak kena cekap tangkap gambar *_____*

Oklah nanti sembang lagi..mak aku buat cempedak goreng pagi tadi..nak pergi sambung makan..

Bai!

4 comments:

Aeen said...

ain laki bini mmg suka main bowling...
sekarang ni Raees pulak yg suka..
tiap kali kalau pergi...Raees main sekali..
tapi penat nk layan dy pegang bola..campakkan bola..
adoii...bukan penat main bowling..penat dok layan dy nak main tu..heheh

CikNaa said...

sukanya main bowling..ok jugak kan pegi 1 family camni..

mrs kayrul said...

dah lama x bawa haikal g main bowling..dulu masa dia kecik2 rajin usung g tempat2 macam tue walaupun maknya nie main manjang masuk longkang jer..hehehe

AnneRaini said...

akak pun dah berkurun tak main boling. last main masa sblm pregnantkan suci. ni dah pregnant lg dah. hahaha. tgu thn depanler nmpknye.