Monday, 26 October 2015

Spotlight Ikano Power Centre

Assalammualaikum

Pertama kali pergi kedai spotlight ni..barang dia semua comel-comel..tapi harga pun comel sangatttt..haha..kedai orang kaya ni mak mertua aku cakap bahaha..aku cari kain felt untuk busy book hannah..dekat MR DIY pun aku ada beli jugak..tapi kain dia jenis keras sikit..lepas tu tak banyak pilihan warna..aku nak cari warna soft lepas tu nak cari yang kualiti sikit..yang jenis lembut tu dia tebal sikiT..sebab busy book hannah ni aku nak jahit..dah ade mesin jahit ni aku guna lah..kang bising pakcik asri ada mesin tapi jadi tukun..hahaha..

Felt dia memang banyak pilihan warna..siap ade yang corak lagi..sekaki 3.99 tak silap..aku tak beli pun yang keping-keping tu...beli sebungkus yang ade 5 helai warna tu..bukak-bukak alahai kecik sangat kain nye..haha ade lah besar tapak tangan..tapi kain kualiti la..lembut je..sebungkus tu rm7.99..mula-mula berbelah bahagi nak beli ke tak..aku cakap kat asri rasa macam kat daiso ade jual pack macam ni, pakcik asri kata ambik jelah..kang takde kat sana menyesal..haha..lagi aku beli button 8.99 dengan set benang tu..senang takde pening aku nak cari benang satu-satu...siap dengan bobbin tu sekali..satu set tu rm32.90 tak silap..mil aku kata boleh lah tu..sebab banyak warna kan..siap dengan jarum lagi..

blur pulak gambar nye..sportlight ikano ni sederet jer dengan popular dan toy r us

macam biasa hannah bergambar mata kelain..hiii stress mak



Oklah nanti sembang lagi..busy book hannah baru siap satu muka surat..hahaha..hoii bercinta betul nak siap kan nye..baru nak potong felt dah hadeen merengek nak susu lah..jap lagi kakak nak biskut lah..macam-macam dugaan haha..harap berjaya lah aku habiskan..doakan aku..haha..nanti dah banyak sikit siap aku update kat blog..

BAI!

3 comments:

mrs kayrul said...

Eh spotlight pun aku x tau kat mana...org jauh pun pergi....go go teruskan usaha...aku mampu tengok je korang jahit2 nie

Cik Puan Eka said...

Tak sabo tggu siap hihi. Nak buat skang. Bby kcik lg

careno said...

Bagus busy book tu... makin ramai mak mak yg buat skrg ni...