Thursday, 12 November 2015

Sepetang di AEON Klebang Baru

Assalammualaikum

Hai pembaca kesayangan!haha..harini khamis kan..bukan isnin kan???aura rajin ade datang kejap ni..bukan ape kang berkurun pulak cerita ni dalam draf..kejadian nye dah berlaku 2 minggu lepas kott??baru nak update..ok lagi lah..ade cerita lagi lama pernah aku update..bahahaha..



Aeon klebang ni baru 2,3 minggu kot bukak..aeon kinta city tu dengar-dengar nak tutup nak jadi hotel..so gedik lah nak tengok aeon baru yang leh tangkap gambar berlatar belakang 3D ni..member ajak lepak pulak ok jom lah kita..lama tak lepak dengan abg pit dengan kak ain ni..masing-masing busy..huhu



Sementara dorang sampai, bagi hannah dengan hadeen main kat kidzoona..lama sangat dah tak bawak hannah..selalu bawak main kat station 18..dah naik rege dah..dulu rm15 seorang..sekarang rm17 lepas tu kat sini kena pakai sock kalau nak masuk..beli pulak sock rm3 sehelai..jadi dua orang budak kena lah rm40..sekali sekalaaaaaaa ye tak..haha


 aku tak sangka hannah berani naik benda ni..tinggi jugak ni..dulu-dulu die takut..hahaha

dah besar anak mama..cepat nye masa berlalu..sobss


huishh budak ni memang tak terkawal...jenuh mak mengejar takut hilang -,- 


 layan anak main..sonok pulak jadi budakkkk hahaha

 hadeen pelanggan tetap..haha..lepas tu ade budak cina ni..sungguh2 main beli-beli makanan dengan hannah..bahahaha

 dalam hati hadeen berkata 'dunia ini ana yang punyaaaaaa' bahahahhaa

Adalah sejam kot bebudak ni memain..kak ain dengan abg pit sampai ajak makan..ape lagi memang taknak keluar lah budak dua orang ni..pujuk cakap jap lagi datang lagi baru ok..hahaha fuhhh...takpe nanti kita datang dari pagi ok..main lah sampai lebam..hahaha



Lepas tu pergi makan kat food court dia..korang kalau pergi sini try nasi goreng pattaya daging die..perghhhh terbaikkk lahhh..siyes memang sedap..tak pernah jumpa sesedap itu..kikikiki..




ni ha asri punya..dorang bertiga duk pulun makan benda ni je..haha..aku makan chicken chop..sedap jugakk!


 bebudak ni pulak daddy dorang belikan kfc..

lama dah kenal cikgu ain ni..sebelum aku kahwin lagi..ica mulut tu..geram mama anez!

Lepas makan laju-laju pergi solat maghrib..lepas tu jenjalan dalam aeon nak usha-usha kasut untuk travel tahun depan..dasar sangat travel dalam malaysia je pun..beria sangat nak beli kasut bagai..bahahaha..

 nak tangkap gambar dengan fish katanye..

 kemain kan hannah..haha

 ica..dah besar dah..kejap nyeeee lah masa!

 jom kami nak daki bukit atas sana naik basikal ni..bahaha

 ni lah tempat nak sangat masuk..kat ipoh ni first time ade H&M ni..

ade lah terbeli sehelai seorang..hahaha..untuk travel kengkonon nyeeee

kami lagi :) nasib laki rajin melayan bergambo bahaha


 hadeen..

cantik kan background die..

kemain papa selfie suruh letak dalam blog katanye..choiii

Ok lah habis dah..nanti sembang lagi..

BAI!


4 comments:

Chekgu Azrine said...

Sesekali laki aniz.pun nk jgkglemee dlm blog bini dia..kikiki

AnneRaini said...

akak pun dah lama tak bawa bebudak main tmpt berbayar gitu. skrg ni nak keluarpun malas.. Malas bawa badan sbnrnya. hahaha

mrs kayrul said...

adoi saja tau buat aku terliur tengok nasik goreng pattaya daging tue...jauhnya klu nak makan tue..

DYatie ABakar said...

Dr gmbr first aku dh set komen lawa gambo2.. gambo selfie husb ko jawab soalan aku pakai kamera apa. Haha. Betul x? Hihi.