Friday, 11 December 2015

Hadeen Rambut Baru

Assalammualaikum

Salam jumaat buat semua pembaca kesayangan aku..berikan tepukan gemuruh sebab aku update blog harini..sempatlah update blog, aku sampai sekolah awal harini kot..7.15 aku dah terpacak kat sini..hahaha..hantar pakcik asri kat opis dia nak pergi meeting kat KL jap pagi ni..terpaksa la dengan aku sekali kena datang keje awal..isteri solehah tak aku?muahaha >____<

Panjang nye mukadimah..aku nak cerita pasal hadeen rambut baru je kot..haha..hadeen dengan hannah ni kan memang jenis tumbuh rambut nye lambat..sikit beno rambut nye..ade sekali haritu panjang aku potong sendiri je..dah rupa ape je rambut tu terjongket..haha..ahad haritu bawak lah pergi kedai gunting cina kat area rumah mak aku tu..masa kecik-kecik pun aku selalu gunting dengan amoi ni jugak..

sebelum gunting..panjang dah rambut serabai ha..

Nasib lah tak nangis..aku cuak gak..kang buat nye melalak kat situ pening jugak mak kan..nasib baik ok jer..siap goyang2 kaki pulak tengah gunting rambut..haha..mesti sebab amoi yang gunting kan dikk..kecik-kecik dah pandai yek!haha

papa paranoid takut dia terjun bahaha

haha diam je ha memula..bila dah lama sikit mula la takmau diam tengok sana sini *___*

Tengah gunting gambut tu sibuk jugak nak tengok ade aci-aci ni menyembang pum pang pum pang sampai senget kepala nak tgk jugak..terus amoi tu kata 'ooo u nak tengok dorang sembang ya..ok i kasi pusing kasi u tengok..' BAHAHAA..siap pusing kan hadeen mengadap aci-aci tu sembang..hahaha adoiii..mesti amoi stress susah nak potong rambut budak kenit tu..

 SELEPAS!taraaa ni la hasilnya..aku cakap jangan pendek sangat..pendek sangat pulak dia potong..lantaklah situ..lambat sikit nak panjang..hahaha

kakak hannah pun potong jugak tapi depan je sikit jangan masuk mata..

Oklah nanti sembang lagi

BAI!

2 comments:

ubai ismail said...

comel dah dia.. hehe

Julia Johari said...

Hencem dah hadeen dengan set rambut baru wowwwwwww...